Overwatch PTR Güncellemesi Mercy Değişiyor

Overwatch PTR Güncellemesi Mercy Değişiyor

Overwatch PTR Güncellemesi Mercy

Overwatch PTR Güncellemesi Mercy

Valkyrie‘nin nihai kabiliyeti hemen ayarlanarak Resurrection’ın cooldown’u sıfırlanmadı. Artık, o skillin cooldown timer’ı üzerinde herhangi bir etkisi yoktur, bunun yerine Resurrection’ın aralığını iki katına çıkarır.

Değişiklik şu anda yalnızca PTR‘deki test aşamasında olmasına rağmen, geliştirici Blizzard başarılı olduğuna karar verirse, PC’deki ve PS4/Xbox One’daki tüm oyunculara gelecektir. Şu ana kadar, ayarlama Overwatch forumlarında karışık bir alım aldı. Bu nedenle, herhangi bir güncelleme daha çıkmadan önce Mercy tekrar değiştirilirse ilginç olur. 

Değişiklik, Overwatch’ın Cadılar Bayramı etkinliğinin başlamasına birkaç gün kala gerçekleşecek. McCree ve Reaper’ın yeni skinleri 10 Ekim’den 2 Kasım’a kadar tüm platformlarda çalışan etkinliğin bir parçası olarak yolda. 

Daha ayrıntılı bilgiler henüz açıklanmadı, ancak yeni kozmetiklerle birlikte Junkenstein’s Revenge‘in geri dönüşünü göreceğiz (Muhtemelen Junkrat’ın Junkenstein skininin bu yılki etkinlik için logoda yer aldığı düşünülür). Horde mode veco-op mode ile ilgili de bir şeyler var. Ama Blizzard’ın daha fazla ayrıntı paylaşmadı. Geliştirici yalnızca güncellemenin “hayalet gibi yeni içeriği” tanıttığını söyledi. 

Kaynak: 1