Overwatch Yaz Oyunları 2018 Başladı

Overwatch Yaz Oyunları 2018 Başladı

Overwatch Yaz Oyunları 2018

Overwatch Yaz Oyunları 2018

Overwatch Summer Games (Yaz Oyunları) üçüncü yılı için yayında. İlk olarak 2016 Olimpiyatlarının kutlanması için düzenlenen 2016 Yaz Oyunları, özel yaz temalı skinlerin yanı sıra Lucioball’un içerik droplarını açıyor. Bu yılki Yaz Oyunları, Overwatch‘ın farklı kahraman ve kötüler yelpazesi için daha da mevsimsel kıyafetler ekliyor.

Şu anda her şeyin kilidini açmaya başlayabilirsiniz, ama 30 Ağustos’a kadar zamanınız olacaktır. Tüm Overwatch Summer Games 2018‘in güncellemelerini derledik.

Blizzard ayrıca oyunculara birkaç oyun içi yaz ödülü kazandırmak için Twitch ile birlikte çalışıyor. Blizzard ve Twitch Prime hesaplarınızı kilidini açmak için bağlamanız gerekir. 3 Eylül’e kadar, tüm Twitch Prime üyeleri iki yağma sandığı talep edebilir. Her kutuda Wrecking Ball için dört rastgele kozmetik bulunur.

Birçok Skin Var, Hepsinin Kilidini Açmak İçin Çok Az Zaman
Açılacak bazı yeni skinler olmadan bir Overwatch etkinliği olmaz. Geçtiğimiz iki yıl boyunca tüm skinleri görmeyi bekleyebiliriz, bu yüzden son iki Yaz Oyununu kaçırdıysanız, şimdi şansınız olabilir.

Her ne kadar Summer Games Year 1 ve Year 2’den her şeye sahip olursanız olun, ayrıca yeni birkaç skini elde etmenizi sağlar. Hem Waveracer D.Va hem de Gridironhardt Reinhardt, hayranlar arasında popüler olduğunu kanıtladı. Ama Catcher Winston ve Cabana Ana’nın yanı sıra Lacrosse Roadhog ve Fastball Zenyatta’nın da kilidini açabilirsiniz. Brigitte, Moira ve Sombra için de yeni skinler var.

Lucioball Zamanı
Hayran-favori Lucioball üçüncü yıl için geri döndü. Rocket League benzeri bir mod. Yüksek hızlı, akrobatik bir maçta iki Lucios takımını birbirleriyle karşı karşıya getirir. Tüm atışlardan hoş bir tempo değişikliğidir ve Lucio’nun hareket hızı ve wallrunning yeteneklerini pratik etmenin en iyi yollarından birini sağlar. Bu yıl, Lucioball arenası Güney Kore, Busan’a taşındı.