Overwatch’ın Yeni Ayaklanma Modu için Ayrıntılar

Overwatch’ın Yeni Ayaklanma Modu için Ayrıntılar

Overwatch Ayaklanma Modu

Overwatch Ayaklanma Modu

Overwatch‘ın sınırlı zaman modu olan Ayaklanma, bu yıl geri dönüyor ve Blizzard bugün hakkında birkaç ayrıntı daha paylaştı. Bu geçen sene olduğu gibi aynı King Row görevi, ama şimdi yeni bir adı ve modları var. Artık “Overwatch Archives” olarak adlandırılıyor ve Story Mode veya All Heroes Mode’da oynayabilirsiniz. Story Mode, Tracer’ın King Row’daki ilk görevinin tekrarıdır; Tracer, Mercy, Reinhardt ve Torbjorn.

All Heroes Mode (Tüm Kahramanlar Modu), adından da anlaşılacağı gibi, aynı King Row görevini oynamanıza izin verir, ancak istediğiniz herhangi bir kahraman olarak. Yeni adıyla ilgili olarak Overwatch oyun direktörü Jeff Kaplan, şunları söyledi: “Fikir şu ki, Overwatch tarihinde bu güzel anlar var, ve arşivlere girerek bunları yeniden yaşayabiliriz ve Ayaklanma bu olaylardan sadece biriydi.”

Geçen seneki tüm bu yeni yağma kutuları, bu sene yeni skinlerle birlikte geri geliyor. Kaplan, Shimada kardeşlerinden Hanzo ya da Genji’nin, güncellemenin bir parçası olarak yeni bir skin alması gerektiğini söyledi. Blizzard ayrıca, yeni Ayaklanma görevinin geliştiricinin daha sonra konuşacağı “yeni içerik” e sahip olacağını belirtti. Özellikle Kaplan, bu haftaki yeni etkinlikte neler olduğunu gösterebilecek olan Overwatch League yarışmalarında Blizzard’ın yeni bir video yayınlayacağını belirtti.

Daha önce de duyurulduğu üzere, yeni Ayaklanma etkinliği 10 Nisan’da başlıyor. Blizzard, bir süredir yeni Ayaklanma olayından bahsediyor.

Ocak ayında Kaplan, Ayaklanmanın 2018’de geri döneceğini, ancak Blizzard’ın bir şekilde “onu geliştirmesini istediğini” belirtti. Aynı zamanda, Yıldönümü etkinliğinin oyunculara geçen yıl sadece mevcut olan eşyaların kilidini açma şansı vermek için geri dönüş yapacağını da söyledi. Bunun için bir tarih açıklanmadı, ancak muhtemelen Mayıs ayında, Overwatch’ın yayınlanmasının iki yıllık yıldönümünü kutlayacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: 1