Overwatch’ın Yeni Kahramanı Wrecking Ball Çıkış Tarihi ve Yeni Skin’ler

Overwatch’ın Yeni Kahramanı Wrecking Ball Çıkış Tarihi ve Yeni Skin’ler

Wrecking Ball Çıkış Tarihi ve Yeni Skin’ler

Wrecking Ball Çıkış Tarihi ve Yeni Skin'ler

Overwatch‘ın 28. Kahramanı, oyun içi kod adı Wrecking Ball olan Hammond adında bir hamster. Blizzard, 24 Temmuz’da Overwatch’a geçeceğini duyurdu. PC’de Overwatch’a sahip olan oyuncular, Hammond’ın Overwatch’ın Public Test Realm‘deki eşsiz yeteneklerine erken bir bakış bulabilirler.

Wrecking Ball’a, her biri Hammond‘a mutant görünümlü Biohazard skin’inden serseri görünümlü Mayhem skin’ine kadar çeşitli bakış açıları kazandıran Public Test Realm’de bir dizi yeni skin verildi. Wrecking Ball’ın karakterini ve silah skin’lerini fotoğraflarda inceleyebilirsiniz.

Wrecking Ball, makinasını sorunsuz bir şekilde devasa bir top haline dönüştürebilir ve hızla savaş alanının etrafında dönebilir. Ayrıca, bir çift otomatik ateşli silah olan Quad Cannons’a sahip. Düşmanlarının sırtına vurmada ve zarar vermede yeterli hız elde etmek için arenanın etrafında sallanmasına izin veren bir kanca ateşi çıkarabiliyor. Adaptive Shield, Wrecking Ball’ın ek koruma sağladığını gösterir. Etkinliği, yakınlardaki düşmanların sayısına göre belirlenir. Piledriver devasa miktarlarda hasar vermek için yere Wrecking Ball’ı çarpar ve Wrecking Ball’s Ultimate, Minefield, yakınlık duyarlı patlayıcılarla yere doğru dağılır.

PC’de Overwatch’ınız varsa, Wrecking Ball’ı deneyebilir ve şu an bu skin’lerin herhangi birini giydirebilirsiniz. Public Test Realm’a Battle.net uygulamasının Region/Account açılır menüsünden erişebilirsiniz. Hammond, 24 Temmuz’da Xbox One, PS4 ve PC’de satışa sunulacak.