PC için En İyi Beat-Em-Up Oyunları

PC için En İyi Beat-Em-Up Oyunları

Beat-Em-Up Oyunları

Beat-Em-Up Oyunları

Beat-em-up‘lar arcade ile ölmedi. Ama Teenage Mutant Ninja Turtles ve Final Fight‘in en güzel günlerinden sonra bir durgunluk geçirdiler. Arcade hücümundan sonra, Konami ve Capcom’dan gelen klasikleriyle ilgi konusunda biraz yavaşladılar. Ama ölmediler. Şimdi Steam’de beat-em-up’lar yaşıyor. Kahramanların yumrukları tarafından temizlenmesi gereken çete yüklü sokaklar var.

Gelen Streets of Rage 4 ile birlikte, türün stilistik şiddetinin devam etmesini sağlayan PC’deki şaşırtıcı beat-em-up’ların şaşırtıcı şekilde canlı seçiminlerini derlemeye çalıştık. Bunların en iyileri, arcade günlerinin saf mutluluklarını kanalize etmeyi ya da 90’ların sadeliği ile ünlü bir türe yeni bir şey eklemeyi başarır. İşte en iyi Beat-Em-Up oyunları listesi.

1. Sega Genesis Classics

1. Sega Genesis Classics

Bu listeyi açmak küçük bir aldatmacadır, ancak bu derlemede yer alan 59 oyun arasında hem Streets of Rage hem de Golden Axe üçlemleri bulunmaktadır. Streets of Rage serisindeki her bir oyun (orijinal olarak), parlak doygunluğa sahip olana ve garip bir üçüncü oyuna sahip olmakla birlikte (ayrı olarak da satın alınabilir) buna değerdir. Genesis açısından bu üçü, bu donanımdaki türün en iyisini temsil eder ve daha sonra varsayılan olarak, PC’deki en iyileri de temsil eder.

Golden Axe‘i de unutmayın. Gizemli, kılıçlı ve büyülü estetiği, silahların morbid bir çatışmasını sunuyor. İlk iki oyun, Death Adder’ın minyonlarına hapseden benzer yolları takip ediyor. Üçüncü oyun, mekaniği yenilemek, yeni karakterler eklemek ve daha sıkı eylemler yapmak için bir göz atmaya değer.

Sega Genesis Classics İndir

2. Streets of Fury EX

2. Streets of Fury EX

Streets of Rage 4 işini almadan önce, geliştirici Guard Crush Games bu ürkütücü ve saygısız kavgacı üzerinde çalıştı. Mortal Kombat’ın sayısallaştırılmış sprite’larının hiçbir zaman tarzdan çıkmadığı alternatif bir zaman çizelgesinde, Streets of Fury EX standarttır. Teknolojik ilerlemeyle, dev ekibi, sprite’larla etrafta dolaşan genişletilmiş animasyon olanakları kullanıyor. Karakterler ekranı kabul eder, nunchuck skits yapar ve yavaşça yuvarlanır ve ölür.

Komedi bir yana, altında yetkin bir oyun var. Kombolar, düşmanları yukarı, yukarı, yukarı ve saldırı aralığına kaldırır. Ayrıca, Nostalgia Eritic gibi YouTubers dahil olmak üzere kilidini açıp seçim yapabileceğiniz çok sayıda karakter var. Bu insanların sadece biri inandırıcı bir sokak haydutu olmasa bile hepsi de çete aktivitesini temizlemek için yola çıktılar.

Streets of Fury EX İndir

3. Fight’N Rage

3. Fight'N Rage

Arcade döneminin gerçek ruhunu yakalamanın en iyisi olan bu beat-em-up, 2017’de ortaya çıkan öfkeli ve hareketli bir oyundur. Bu, sleaze ile doludur ve bir hayvan dünyası şeklinde yapılır. Düşmanlar ise, arcade Battletoads veya TMNT oyunlarında bulunan düşmanların bazılarını hatırlatan sıçanlar, domuzlar, kurtlar ve diğerleridir. Bu kurulum, gölgeleri ve parlak noktaları vurgulayan muhteşem, parlak bir sırla yapılır. Ayrıca, CRT filtreleri olduğunu da söyleyebilirsiniz.

Aksiyon mükemmeldir. Hareket kümeleri derinliği hedeflemezken, her vuruştan beğenilen bir etki hissediliyor.

Fight’N Rage İndir

4. Mother Russia Bleeds

4. Mother Russia Bleeds

M reytinginin yetişkin kısmını kucaklayan Mother Russia Bleeds, sömürü düzeyinde şiddetin peşinden gider. Silahlar arasında şırıngalar, bıçaklar ve vuruşlar bol miktarda kanla bağlanır. Yumruklar hızlı yangın tankları gibi çarpar, çok fazla sokak uyuşturucusunun etkisi gibi yavaşça dişlerini ve kıyafetlerini parçalayarak düşmanları yaralarlar.

Her şey, Sovyet sonrası Rusya’da uyuşturucu kullanımının yüksek olduğu bir dönemde ortaya çıkan alaycı bir duruma uyar. Kavgalar kasvetli sokaklarda ve hapishanelerde gerçekleşir. Ama daha sonra insanların birbirlerine “bağlandıkları” köle donanımlı bir seks kulübünün içinde devam eder. Diğerleri sadece seyreder. Mother Russia Bleeds’in ahlakı yoktur. Bu tür uygun olanıdır.

Mother Russia Bleeds İndir

5. River City Ransom Underground

5. River City Ransom Underground

Simgesel bir NES oyununun yeniden başlatılması (ve onu başlatan sarıcı Kunio serisinin uzantısı), River City Ransom Underground, Japon çetelerinin sokaklarda koştuğu açık bir dünyayı kullanıyor. Serinin kalbi hala korunuyor; hala rakipleri yumruklama, paralarını alma ve karakterini yükseltme hakkındadır. Scott Pilgrim beat-em-up, River City Ransom’dan RPG benzeri bir deneyim ve kilitlenebilir hareketlerle büyük bir ilham kaynağı oldu ve bu özellikler geri döndü.

Underground kendini bir animasyon dalgasıyla savurur, savaş ve zorlama stratejisini uzatır. Her yumruk ve oynanabilir karakterlerin bir kısmı temel kombinasyonları yürütmek için benzersiz yollar sunar. Daha da iyisi, tüm bunlar orijinal River City yıldızlarının döndüğü, şimdi eski ve bozguna uğradığı orijinal oyuna bağlanıyor. Yeni ve hissetmek için yeterince gelişmiştir ve akıllı bir yenilemedir.

River City Ransom Underground İndir

6. Castle Crashers

6. Castle Crashers

Tarzın modern tentpole’ü, bu tuhaf dört oyunculu silah tabanlı beat-em-up’tır. Eklektik bir mizah anlayışı ve akılda kalıcı bir tesviye sistemi ile birleştiğinde, River City gibi, nadiren beat-em-up değerinde zaman harcamaya değer.

Castle Crashers, kendisini ilginç kılmak için enfes bir renk paleti ve vahşi patronları kullanır ve eğer seviyelere ve karakterlerin kilidini açmaktan korkuyorsanız, ilerlemek için birçok zorluk seviyesi vardır. Dört kişiye kadar çok oyunculu kargaşa bir keyiftir ve burada gerçekten oynamak için yeterince derinlik var. Bir kombo tuzağında düşük seviyeli düşmanları yakalamak sadece melee duygusuna katkıda bulunur. Ve sahneler, alçakgönüllü mizahla dolu, arkadaşların arasında kahkahaların ortaya çıkmasına neden olur.

Castle Crashers İndir

7. Double Dragon: Neon

7. Double Dragon: Neon

WayForward, Double Dragon markasını kayda değer bir geçişle canlandırdı. Bu kısmen parodi, saç bantları ve cumartesi sabahları büyüyen nostaljiden zengin 30 yaşındakilerin izleyicilerine sesleniyor. Ayrıntı seviyesi beklentilerin ötesine geçer. Sadece renkli değil, diyalog da saf neşeye sahiptir.

Ve gerçekten, bu basit bir güncelleme değildir. Neon, genellikle beyinsiz bir tarzda nadir bulunan, erişilebilir bir kontra sistemi ve zamanlamanın ustalığını gerektirir. İşe yarar. Kahramanlar Billy ve Jimmy Lee, tüm klasik hareketlerini yapıyorlar. Bu klasiklerin de bir güncellemesidir. Orijinal Double Dragon Trilogy’un da indirilebileceğini unutmayın, ancak Neon bu nadir yeniden doğuşu orijinalinden daha iyidir.

Double Dragon: Neon İndir

8. Big Action Mega Fight!

8. Big Action Mega Fight!

Bir mobil oyunun temposu, basitliği ve modern Cartoon Network’teki bir şeyin görünümü ile Big Action Mega Fight hakkında çok az şey vardır.

Bununla birlikte, bu çabuktur ve seviyenin ortadan kalkmasıyla sınırlandırılmış savaş sistemi açılır. Her aşamada, her şeyi sindirilebilir hale getirmek için küçük bir zaman eyleminden ayrılmak bir ya da iki dakika sürer. Her yumruk sıkı bir pop ile bağlanır ve otomatik hedefleme yoluyla küçük bir yardım, mücadelede doğru miktarda saldırganlık ekler. Big Action Mega Fight oyununun çizgisinde ne sunduğunu görmek, rutin erken seviyelerle uğraşmaya değer bir çabadır.

Big Action Mega Fight! İndir

9. Raging Justice

9. Raging Justice

Worms geliştiricisi Team17 tarafından yayınlanan Raging Justice, zalim, polis yanlısı bir gösteriyi somutlaştırmak için yüksek çözünürlükte önceden oluşturulmuş spritleri geri getiriyor. Yine de bir seçenek var; düşmaları tutuklamak için yumruklayan kötü polis veya iyi polis. Her ikisi de puan kazanır ve aşamaları hangi rotayı seçerseniz seçin ödüller sunar. Dövüşün ortasında, iyi polis oynamak bir meydan okumadır, yani mükemmel bir çalışma için çabalamak gibi bir şey.

Raging Justice derinliği doldurmaz. Bu rutindir. Yumruk, tekme, tutma ve bununla ilgilidir. Vuruş etkisi açısından bile biraz tuhaf. Bununla birlikte, geleneksel piksel sanatı ya da düşük sayım poligonları olarak nadiren kullanılan bu eşsiz görünüm, indie sahnesine hakim, Raging Justice’e unutulmaz bir nitelik katıyor.

Raging Justice İndir

10. Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara

10. Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara

Capcom’s Dungeons & Dragons‘ın beat-em-up’ları nadiren PC’ye ulaştı. Online oynama ve skorlar dahil olmak üzere modern güncellemeler ile bir arada sadece iki oyun mevcut. Eğlenceli hedefleri, modifiye edicileri ve yeni modları ile başarı tarzı bir sistem, size oynamak için birçok yeni yol sunar. Ama aynı zamanda hepsini görmezden gelebilir ve sadece Capcom’un en iyi iki ve kesinlikle en derin, 90’ların beat-em-up’larını oynayabilirsiniz.

Bu D&D oyunları, Capcom’un silah, eşya, büyü ve sınıflarla mükemmel bir şekilde walk-right ve öfkeli aksiyon duygusunu bir araya getirdi. Klasik beat-em-up’da derinlikten hoşlanıyorsanız, daha fazla kendinizi yormayın.

Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara İndir