PC için Overwatch Ücretsiz Hafta Sonu Geliyor

PC için Overwatch Ücretsiz Hafta Sonu Geliyor

Overwatch Ücretsiz

Overwatch Ücretsiz

Bu daha önce de olmuş olabilir. Tahmin edeceğiniz gibi Overwatch, oyunu PC’de satın almayanlar için başka bir ücretsiz oyun hafta sonu alıyor. 26-30 Temmuz arasında, Blizzard hesabına sahip olan herkes, ücretsiz olarak PC’de Overwatch’ı indirip oynayabilecek. PS4 ve Xbox One sahipleri bu kez dışarıda kalıyor. Ama şirketin geçmişine bakarsak, muhtemelen çok uzun sürmeden ücretsiz bir deneme daha alacaksınız.

Ücretsiz sürümü yeni gelen Wrecking Ball da dahil olmak üzere 18 harita ve 28 kahramanla gelecek. Quick Play, Custom Games ve Arcade gibi modlar mevcut olacaktır. Maçlara katıldığınızda, yeni kostümler, ses hatları, spreyler ve kahramanlar için duygular içeren yağma kutularını düzeltebilir ve açabilirsiniz. Deneme oyununu oynadıktan sonra Overwatch’ı satın alırsanız, aynı Blizzard hesabını kullanmanız şartıyla ilerlemeniz tüm oyuna taşınır.

Ücretsiz oyun haftasonu 26 Temmuz’da başlıyor. Dünya’daki başlangıç saatleri için aşağıdaki haritaya başvurabilirsiniz.

Deneme başladıktan sonra oyunu elde etmek için, Blizzard’ın Battle.net masaüstü uygulamasını indirmeniz ve Blizzard hesabınıza giriş yapmanız (veya oluşturmanız) gerekir. Ardından, uygulamanın sol tarafındaki Overwatch simgesini tıklayın, bölgenizi seçin ve yüklemeye tıklayın. Overwatch’ın en yeni kahramanı olan Wrecking Ball, 24 Temmuz’da oyuna girmeye hazırlanıyor. Bir hamsterla çalışan Wrecking Ball, savaş alanında hızla dönebilen devasa, iyi silahlanmış bir makinist.

PC’de Overwatch’ın sahibi olan herkes, şimdi Genel Test Alanı’nda karakteri deneyebilir. Ayrıca Blizzard yakın gelecekte diğer birçok Overwatch kahramanı ayarlamayı planlıyor.