PC için PUBG Güncellemesi Çıktı

PC için PUBG Güncellemesi Çıktı

PUBG Güncellemesi

PUBG Güncellemesi

PlayerUnknown’s Battlegrounds, telif hakkı ihlali nedeniyle Fortnite‘a dava açarken, PUBG’nin PC sunucularına yeni bir yama geldi ve bir dizi değişiklik, ince ayar ve hata düzeltmesi getirdi. Bu değişikliklerden bazıları, M24 keskin nişancı ve bir yeni anti-hile mekanizması, mermilerin etkinliğini (örneğin; frag bombası, Molotoflar ve sersemletici bombalar) şeklindedir.

Bu yeni yama güncellemesiyle, frag bombası bir hasar ve etki alanı buff görür. Molotofların etki alanı artar ve havaya uçtuğunda patlar. Sersemletici bombalar oyuncuları daha etkili bir şekilde bozar. M24, paketlenmiş, bakım paketi droplarından çıkarıldı ve dünya yağma spawn sistemine eklendi. Bu da Kar98K sürgü aksiyon tüfeği için uygun bir alternatif oluşturdu.

Yama notlarına göre, “şu anda sadece test sunucularında testler tamamlanana kadar” olan anti-hile teknolojisine ek olarak performans da iyileştirildi. Karakter modellerinin oluşturulması, çerçeve droplarını, karakter hareketlerini ve animasyonları önlemek için güncellendi; Skydiving, framerate artırmak için optimize edildi ve anormal araç fiziği çözülmelidir. Bununla birlikte, en dikkate değer olan, oyunun net kodunda yapılan iyileştirmelerdir; bu, azaltılmış ağ gecikmesi ve daha iyi sunucu yanıt verebilirliği görmeniz anlamına gelir. Tam yama notlarını buradan bakabilirsiniz.

PUBG‘yi indirmek isterseniz buradan indirebilirsiniz.