PES 2018 çıkış tarihi Belli Oldu – Pes 2018 Ne Zaman Çıkacak !

PES 2018 çıkış tarihi Belli Oldu – Pes 2018 Ne Zaman Çıkacak !

PES 2018 çıkış tarihi Belli Oldu

Pro Evolution Soccer‘ın kariyerinde en iyi dijital futbol oyunu olmasına rağmen, FIFA hala PC oyunları arasında güzel oyun konumunda. Hem Konami hem de EA’nın en son sundukları oyunların incelemelerinde genelde oyunların PC sürümünün kötülüğünden bahsediliyor.

pes 2018 çıkış tarihi

PES 2018‘in ne zaman piyasaya sürüleceği- 14 Eylül – tarihinde gerçekleşecek ve odak noktası PC profilinin geliştirilmesi olacak. Bir açıklama şöyle: “PES 2018’in konseptinin ‘Efsaneler nerede yapılıyor’ olduğu ve buna odaklanmış yeni oyun, yeni özellikler, oynamak için yeni yollar, önde gelen konsol yinelemelerinin standardına bir PC versiyonu ve Rakipsiz bir oyun deneyimi sunuyor. “Yeni bir kullanıcı arabirimi; Top sürme, top kontrolü ve set parçaları iyileştirmeleri; Daha iyi aydınlatma ve bağlamsal ekranlama, hepsi de geçen yılki 2017 sürümünü güçlendirmek için hizmet ediyor ve hepsi PC sürümünü güçlendirmek adına yapılıyor.

Pes 2018 ne zaman çıkacağını belirten açıklamalar şöyle devam ediyor: “Oyunun, Steam ile estetik ve içerik anlamında önemli gelişmeler kaydeden bir versiyonuda da mevcut olacak ve oyunun mevcut bilgi formatlarıyla eşleşmesini sağlayacak.

PES 2018’in 14 Eylül 2017 tarihinde çıkması bekleniyor.

Pes 2018 Ne Zaman Çıkacak !