PlayStation Black Friday Fiyatları ve Oyun Güncellemeleri

PlayStation Black Friday Fiyatları ve Oyun Güncellemeleri

PlayStation Oyun Güncellemeleri ve İndirimler

PlayStation Oyun Güncellemeleri ve İndirimler

Star Wars Battlefront 2’nin piyasaya sürülmesinden ve mikro işlemlerin hızlı, ama geçici olmasından ve ortadan kaldırılmasından gelen olumsuz yanıtlardan, bu hafta mağazada sadece bir bütün olarak endüstri için çok şey oldu. PlayStation cephesinde de öyle. Bu hafta, Black Friday öncesi satış ve perakende reklamlarının çok olmasının yanı sıra hayranlıkla en sevilen oyunların güncellemeleri de yapıldı.

Yeni ve Yakında Gelecek Olanlar

Destiny 2
First Look At The Lighthouse: Destiny 2’nin ilk genişlemesi The Curse of Osiris (Osiris’in Laneti) ile birlikte yayınlayacak olan yeni sosyal alana bir göz atın. Video linki.

Star Wars Battlefront 2
Star Wars Battlefront 2 sonunda çıktı. Bununla ilgili haberimize göz atabilirsiniz. Haber linki.

PSVR
İki PS4 VR Oyunu 2018’e Ertelendi: The Inpaitent ve Bravo Team, 2017’de gün ışığını göremeyecek. Geliştirici Supermassive Games, iki oyunu da 2018 yılının başında erteledi. Konu ile ilgili haberimize bakabilirsiniz

Güncellemeler ve DLC

Fortnite
En son Fortnite Battle Royale Güncellemesi susturulmuş SMG’yi ve bazı silah dengelerini ekler ve kötü niyetli takım katillerini giderir.

Ghost Recon: Wildlands
Yeni Ghost Recon: Wildlands Güncellemesinde; tamamen yeni bir sınıf, haritalar ve daha fazlası Wildland’ın Ghost Recon modunun bir parçası.

Overwatch
Overwatch’ın En Yeni Kahramanı Moira; 26. kahramanımızın Overwatch’ın tam oyununda ve beta aşamasındadır. Moira öncelikli olarak şifacıdır ancak hayat emme, hücum darbesi ile dönüşümlü olabilir.

Final Fantasy XV
Final Fantasy 15 Comrades Multiplayer DLC çıktı; Kaba bir beta periyodundan ve gecikmeden sonra FFXV’nin çok oyunculu genişlemesi aktif. Tek tek 20 $ karşılığında satın alınabilir veya sezon geçişi ile indirilebilir.

Fırsatlar

PlayStation Plus
Kasım 2017’de Ücretsiz PS Plus PS4 Oyunları PlayStation Store’da çıktı; Kasım ayında PlayStation Plus üyeleri için yedi adet ücretsiz oyun bulunmaktadır. PS4; Bound, Worms Battlegrounds, Until Dawn: Rush of Blood, Dungeon Punks. PS3; R-Type Dimensions, Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic. Vita; Broken Sword 5: The Serpent’s Curse (Bölüm 1 & 2), Dungeon Punks.

PS4’ün PlayStation Store’u Black Friday 2017 Satışları PS Plus Üyeleri için Erken Erişimde; PlayStation Plus üyeleri birkaç gün önceden PlayStation Store’daki dijital fırsatlardan yararlanabilirler. Satış şu andan 21 Kasım tarihine kadar aktif.

Black Friday
Amazon Black Friday 2017 Fırsatları; PC, PS4, Xbox One Paketler İndirimli. Black Friday’den önce kendinize bir PSVR veya Xbox One S paketlerinden birinni alabilirsiniz. Amazon fırsatlarına göz atabilirsiniz.

PS4 Black Friday 2017 Erken Erişim Fırsatları; PlayStation 4’ün Tümü Oyunları, Konsollar ve Aksesuarlar Satışta. PS4 fırsatlarını inceleyebilirsiniz.