Pokemon Go 1. Nesil Pokemon İçeren Araştırma Görevleri Ekliyor

Pokemon Go 1. Nesil Pokemon İçeren Araştırma Görevleri Ekliyor

Pokemon Go Field Research Görevi

Pokemon Go Field Research Görevi

Yeni ay hızla yaklaşıyor, bu da yakında Pokemon Go‘da daha fazla araştırma görevinin yapılacağı anlamına geliyor. Geliştirici Niantic Twitter’da bir sonraki Field Research (Saha Araştırması) görev setinin Temmuz ayında oyun için çıkacağını ve esas olarak Kanto bölgesinde bulunan Pokemon etrafında odaklanacaklarını doğruladı.

Niantic, Saha Araştırması görevlerinin neler gerektireceği ile ilgili daha fazla bilgiyi paylaşmadı. Aancak tweet’e, sevilen 1. Nesil Pokemon Snorlax’ı içeren yeni bir tanıtım resmi eşlik etti. Pokemon fan sitesi Serebii.net, Ditto, Pikachu ve Eevee‘nin de görevlerin bir parçası olarak kullanılabileceğini bildirdi.

Benzer şekilde, Niantic, yeni Saha Araştırması görevlerini yerine getirdiklerinde, Oyuncuların bir Araştırma Atılımı elde etmek için ne gibi ödül alacağını ortaya koymamıştır. Bununla birlikte, önceki gelişmeler bir Efsanevi Pokemon ile bir karşılaşma ile sonuçlandı; Örneğin, son görev grubu, oyunculara Efsanevi kuş Articuno‘yu yakalama şansı verdi.

Bazı nadir 1. Nesil canavarları elde edebilmek için, yeni Field Research görevlerimiz, özellikle Nintendo Switch’in gelecek Pokemon RPG’lerini toplamaya ilgi duyuyorsanız, Pokemon koleksiyonunuzu oluşturmak için iyi bir fırsat sağlayacaktır: Let’s Go, Pikachu ve Let’s Go, Eevee. Oyuncular, Pokemon Go’da yakaladıkları tüm 1. Nesil canavarlarını Alolan formları dahil Go Park adında yeni bir tesiste Let’s Go oyunlarına aktarabilirler.

Uzun zamandır beklenen ticaret ve arkadaş listesi özellikleriyle birlikte Pokemon Go, kısa bir süre önce yeni Alolan formlarını tanıttı. Oyunun bir sonraki Topluluk Günü etkinliğinde ayrıca popüler bir 1. Nesil Pokemonu da yer alacak: Su-tipi Squirtle.