Pokemon GO Fest’te Büyük Ödülün Kilidi Açıldı

Pokemon GO Fest’te Büyük Ödülün Kilidi Açıldı

Pokemon GO Fest

Pokemon GO Fest

Hafta sonu Pokemon GO Fest‘in sadece yarısına geldik, ancak eğitmenler Niantic’in atadığı (Global Research Challenge) Küresel Araştırma Mücadelesini tamamladılar ve yaz mevsiminin devam eden etkinlik töreninin bu kısmı için büyük ödülü açığa çıkardılar.

Pokemon GO Yaz Etkinlikleri

Pokemon GO Yaz Etkinlikleri

21 Temmuz Cumartesi günü üç saat süren Zapdos baskınları olacak. Efsanevi kuş üç saat boyunca her spor salonunda olmayacak ve hızlı hareket edecek. Ama nihayetinde oyuncuların ilk defa parlak Zapdos yakalama şansı olacak. Üç yaz etkinliği olduğundan ve ilkinin bir Articuno baskını etkinliği olduğu düşünüldüğünde, bunun ortaya çıkması oldukça bekleniyordu. Ve kesin bir ödül de, Ağustos ayında Japanese Safari Zone etkinliğinden sonra, Moltres olacak.

Oyunun ana bölgesinin herbirinde; Amerika, Avrupa, Afrika ve Asya’da oyuncular 5 milyonu aşkın araştırma görevini, ayrıca kendileri adına da 100 bin araştırma görevini gerçekleştirdiler.

Bu tüm etkinlik görevlerini gerçekleştirdikten sonra oyuncular “Ultra Bonus” ödülünün sahibi olacaklar. Henüz bu ödülün ne olacağı tam olarak bilinmiyor. Düşünülen en iyi durum 4. nesilin yayınlanması. En kötü durum ise pek de istenmeyen Latios ve Latias gibi pokemonların ortaya çıkması.