Pokemon Go için Altı Yeni Parlak Pokemon Eklendi

Pokemon Go için Altı Yeni Parlak Pokemon Eklendi

Pokemon Go

Pokemon Go

Pokemon Go, eğitmenlerin yakalaması için altı yeni parlak Pokemon ekliyor. Mobil oyunun, tüm Johto özel Pokemon’unun spawn oranını arttıran sınırlı süreli Johto Festivali etkinliğini kutlarken, altı eklemenin tamamı Gen 2 Pokedex’in bir parçası.

Bir tweet’de Pokemon Go, hem parlak Natu hem de Sunkern’in eklendiğini ortaya koydu. Üçüncü parlak eklemenin Pineco olduğu ve bu üç Pokemonun Xatu, Sunflora ve Forretress’in parlak versiyonlarına dönüştüğü ortaya çıktı.

Parlak Pokemon, onların nadirliği nedeniyle uzun zamandır aranıyor. Alternatif renk şemasıyla en kolay şekilde tanımlanabilirler ancak Pokemon Go, yakalama ekranına küçük bir ışıltı animasyonu ekler, böylece ilk görüntülendiklerinde bunu anlarsınız. Parlak Natu’nun sarı kanatları ve ayakları vardır. Şaşırtıcı bir şekilde, parlak Sunkern parlak olmayan muadilinden daha koyu ve daha az canlı bir sarıdır. Parlak Pineco en göze çarpan dönüşüme sahiptir ve koyu yeşil çam kozalağı Pokemonunu sarımsı bir portakal rengine dönüştürür.

Johto Festivali‘nde ayrıca oyuncuların efsanevi Celebi’yi yakalayabilmeleri için Pokemon Go’ya özel bir Özel Araştırma görevi de bulunuyor. Yeni Johto esintili avatar öğeleri de eklendi.

Pokemon Go, iOS ve Android cihazlarda kullanılabilir. Nintendo Switch’e özel Pokemon: Let’s Go, Pikachu! / Pokemon: Let’s Go, Eevee! Pokemon Go’dan oynanış mekaniği olarak ödünç aldığı ve 16 Kasım’da piyasaya sürülmesi planlanan oyunlar.