Pokemon Go Invite-Only EX Raid Yakında Test Edilecek

Pokemon Go Invite-Only EX Raid Yakında Test Edilecek

Pokemon Go Invite-Only EX Raid

Pokemon Go Invite-Only EX Raid

Şimdilik EX Raids olarak adlandırdı, bunlar birkaç önemli hususta standart Raids’ten farklı. En önemlisi, oyuncuların katılmaları için bir davetiye alması gerekir. Bir davetiye almak için, o yerde “Son zamanlarda” Raid’i tamamlamış olmalılar. Niantic, oyuncuların EX Raid Battle’ı “diğer eğitmenlerle koordine etmek için yeterli zaman ayırmaya” başlamadan önce “önceden uyarı” yapacaklarını söylüyor. 

Niantic bu özelliği tüm dünyaya yayımlamadan önce, deneyimini daha da hassaslaştırmak için EX Raid’leri “seçkin Gymler” de test edecek. Niantic açıklamasında “Alan testi sırasında, EX Raid Battle özelliğini düzenli olarak eğitmenler için, ödüllendirici ve en önemlisi eğlenceli hale getirmek amacıyla EX Raid‘in uygunluk gereksinimleri, frekansı, saati, yerleri ve süreleri periyodik olarak ayarlayacağız. Raid Battles‘a katılın” dedi. 

Niantic, oyuncuları seçmek için EX Raid Pass’ları “6 Eylül’e kadar dağıtmaya” başlayacak. Geliştirici, bu özelliğin arazi testini ne kadar süre yapacağını veya ne zaman tam olarak başlayacağını söylemedi ancak biz zaten EX Raids ile elde edilebilecek en az bir Pokemon biliyoruz: Efsanevi Medyum tipi Mewtwo bu ayın başlarında Japonya’daki özel bir Pokemon Go Stadyumu etkinliğinde açılacak. 

Ayrıca bugün başlayacak olan dünya çapında oyuncular, sınırlı bir süre için Pokemon Gold ve Silver‘ın Legendary canavarları Entei, Raikou ve Suicune ile karşılaşma şansına sahip olacaklar. Önceki yığın efsanelerden farklı olarak, her biri dünyanın belirli bir bölümünde bir ay boyunca satışa sunulacak ve bundan sonra farklı bir bölgeye geçecektir. 30 Eylül’e kadar Electric tipi Raikou Amerika’da bulunabilir; Ateş tipi Entei Avrupa’da ve Afrika’da görünecek; Su-tipi Suicune Asya-Pasifik bölgesinde. 

Pokemon Go