Pokemon Go’nun Ho-Oh’si Artık Dünya’nın Her Yerinde

Pokemon Go’nun Ho-Oh’si Artık Dünya’nın Her Yerinde

Efsanevi Pokemon Ho-Oh

Efsanevi Pokemon Ho-Oh

Pokemon Go hayranları, Temmuz ayından bu yana Gold ve Siver’ın Efsanevi Pokemonlarından Lugia‘yı yakalayabiliyorlar. Bununla birlikte, diğer Efsanevi Bird Pokemonu; Ho-Oh, oyunda şimdiye kadar kullanılamamıştı. Neyseki, son Global Catch Challenge‘ı takiben, geliştirici Niantic, dünya genelindeki Raid Battles’taki gökkuşağacı renkli yaratıkların kilidini açtı.

Şirket, “Tüm zorlu çalışmaların sonucunda Ho-Oh, artık 12 Aralık 2017 tarihine kadar dünyanın dört bir yanında Gym’lerki Raid Battles’ta  görünmektedir” dedi. Global Catch Challenge son zamanlarda sona erdi ve Farfetch‘u Doğu Asya’daki Kangaskhan ile birlikte dünya geneline açtı. Oyuncular, toplu olarak 3 milyar Pokemon’u yakalamak için bir nihai hedefe ulaştıklarından, 6 saatlik cazibe ve iki kat XP kazandılar.

Geliştirici Niantic, proje hattında en az bir tane daha projeye sahip olsa da, Pokemon Go’yu desteklemeye devam ediyor. Şirket geçtiğimiz hafta Harry Potter: Wizards Unite adında yeni bir oyun hazırladığını doğruladı. Ancak geliştirici, oyunun Pokemon Go’yu desteklemeyi durdurmayacağı anlamına gelmediğini söyledi.

Kaynak: 1