Pokemon: Temmuz 2018 için Ücretsiz Efsaneviler Artık Mevcut

Pokemon: Temmuz 2018 için Ücretsiz Efsaneviler Artık Mevcut

Efsanevi Pokemonlar

Efsanevi Pokemonlar

Efsanevi Pokemon Yılı, Pokemon Ultra Sun ve Ultra Moon için başka bir ücretsiz Efsaneviler ile birlikte şekilleniyor. Gelecek ay Pokemon Company, Pokemon’un Siyah Beyaz versiyonları olan Tornadus ve Thundurus‘ta orijinal olarak ortaya çıkan iki güçlü canavar veriyor.

Önceki dağıtımların gidişatını sürdüren Efsaneviler, bölgenize bağlı olarak farklı şekillerde verilecektir. ABD sakinleri, 13-28 Temmuz tarihleri arasında Target’ın elektronik bölümünde Pokemon için ücretsiz indirme kodu alabilirler; Avrupa’dakiler, 6-22 Temmuz tarihleri arasında Nintendo Network üzerinden Efsaneviler’i Mystery Gift aracılığıyla indirebilirler; Kanada’daki oyuncular Pokemon Trainer Club bülteninde bir kod alacaklar.

Daha önce olduğu gibi, Efsaneviler herhangi bir yedinci nesil Pokemon oyununda kullanılabilir, ancak aldığınız sürüm, hangi sürüme sahip olduğunuza bağlı olarak farklılık gösterecektir. Sun ve Ultra Sun‘da, oyuncular Elektrik tipi Thundurus’u alırken, Moon ve Ultra Moon‘a sahip olanlar Uçan Tip Tornadus’u alacaklar. Pokemon da farklı seviyelerde gelecektir ve oyuna bağlı olarak farklı hareketler bilecektir. Her bir Efsane için hareket setini aşağıda görebilirsiniz.

Pokemon Ultra Sun
– Thundurus — Level 100 (w/Gold Bottle Cap)
– – Thunderbolt
– – Focus Blast
– – Grass Knot
– – Nasty Plot

Pokemon Sun
– Thundurus — Level 60
– – Discharge
– – Crunch
– – Charge
– – Nasty Plot

Pokemon Ultra Moon
– Tornadus — Level 100 (w/Gold Bottle Cap)
– – Hurricane
– – Heat Wave
– – Grass Knot
– – Tailwind

Pokemon Moon
– Tornadus — Level 60
– – Air Slash
– – Crunch
– – Tailwind
– – Rain Dance

Aldığınız kod, oyunların ana menüsünden Mystery Gift özelliği ile kullanılabilir. Seçtikten sonra, bir kod/şifre ile hediyenizi alma, kodu girme ve Pokemon oyununuza yüklenecek seçeneği belirleyin. Avrupa’daki oyuncular Efsaneviler’i indirmek için internet üzerinden hediye alma seçeneğini seçmelidir. Daha sonra Pokemonunuzu herhangi bir Pokemon Center’da bekleyen teslimatçıdan seçebileceksiniz.

Şubattan bu yana, Pokemon Company yedinci nesil Pokemon oyunları için ücretsiz Efsaneviler veriyor. Tornadus ve Thundurus dağıtımından sonra, oyuncular Ağustos ayında Hoenn Efsaneviler Groudon ve Kyogre’ı alabilecekler.