Project Cars 2: Tüm Arabalar ve Pistler

Project Cars 2: Tüm Arabalar ve Pistler

Daha önce de açıklandığı üzere, Project Cars 2’de 180 araba ve 60 pist bulunuyor. Geliştirici Slightly Mad, otomobil üreticilerinin oyun tasarımlarını imzaladığını açıkladıktan sonra ekledi “titizlikle standartlara sadık kalınarak oluşturuldu” dedi. Sadece bununla sınırlı değil, aynı zamanda gerçek dünyadaki sürücüler, otomobillerin özgünlüklerini sağlamaları için test ettiler. 

Ford, Lotus ve McLaren de dahil olmak üzere çok sayıda büyük marka otomobil markası temsil edildi. Modern otomobiller ve klasik otomobiller oyunda mevcut. Ayrıca açık tekerlek ve indy arabalarıyla da yarış yapabilirsiniz. Eğer isterseniz Kart’lar da oyunda. 

Tüm Arabaların olduğu videoyu izleyebilirsiniz.

Pistlere gelirsek, 60 rota ile konsoldaki en büyük pist listesi. Rotalar, Kuzey Amerika ve Avrupa da dahil olmak üzere tüm dünyadan mevcut. Bir blog yazısında Slightly Mad, parkurların “Project Cars 2’de 9 tane motorsporu disiplini ve 29 seriyi özenle yansıtacak şekilde seçildiğini” söyledi. 

Tüm Pistlerin olduğu videoyu izleyebilirsiniz.

Ayrıca, pistler dört mevsim havanın yanı sıra gündüzden geceye geçişi de etkileyecek. Sürücüler, buz, kar, sis, rüzgar ve yağmur gibi tüm unsurlarla mücadele etmek zorunda kalacaklar.

Project Cars 2, PC, Xbox One ve PS4 için 22 Eylül’de piyasaya çıkacak.