PS Plus Üyeleri için Ücretsiz Fortnite Loot Paketi

PS Plus Üyeleri için Ücretsiz Fortnite Loot Paketi

Ücretsiz Fortnite Loot Paketi

Ücretsiz Fortnite Loot Paketi

İşte PS4’de Fortnite: Battle Royale oynayan ve bir PlayStation Plus aboneliği olan herkes için bir başlangıç. Şu anda ücretsiz oyun içi bir loot (ganimet) oyunu indirebilirsiniz. Buna Fortnite Battle Royale: PlayStation Plus Celebration Pack denir ve başka hiçbir yerde bulamayacağınız üç oyun içi öğe bulunur.

Peki bunlar neler? Bir planör, balta ve paraşütle atlama parkuru. Planör, Flappy Glider olarak adlandırılır. Puslu gözler ve sevimli bir yüz oluşturan bir gülümseme ile mavi ve beyaz bir tasarım sergiler. Balta Controller Pickaxe’dir. Üstünde bir çift analog çubuk süslemeli mavi şimşek bulunmaktadır. Paraşütle atlama parkurunda, PlayStation renklerini otobüsünüzden düşerken ekstremitelerinize gönderir.

Tüm Fortnite donanımlarda olduğu gibi, paketteki ürünler sadece kozmetiktir ve oynanışı etkilemez. Paketi indirmek için bir PS Plus üyeliğine ihtiyaç duyduğunuzu da not etmek önemlidir; çünkü Fortnite, normalde çevrimiçi oynamak için PS Plus’a ihtiyacınız olmayan birkaç oyundan biridir.

Fortnite PSN sayfasından ya da buraya tıklayarak ve sepetinize ekleyerek ücretsiz paketi alabilirsiniz. Bu, bu yıl PS Plus üyeleri için üçüncü Fortnite donanım takımıdır. Diğer ikisi artık mevcut değil, bu yüzden zamanında aldığınızdan emin olmak için bunu daha çabuk almak isteyeceksiniz.