PS4 Güncelleme 5.03 Çıktı

PS4 Güncelleme 5.03 Çıktı

PS4 Güncellemesi

PS4 Güncellemesi

PlayStation 4‘ün en son ürün yazılımı güncellemesi şimdi indirilebilir, ancak çok fazla bir şeyler yapmasını beklemeyin. Sony‘ye göre, sistem güncellemesi 5.03 “sistem performansını artırıyor”. Düzeltme yaması yaklaşık 375 MB boyutundadır ve yüklemek zorunludur. Sadece PS4‘ünüzü açın ve güncelleme otomatik olarak indirilmeye başlayacaktır.

Yeni PS4 güncellemesi, Ekim ayında piyasaya sürülmüş 5.0 sürümüne kıyasla önemsiz gibi görünüyor. 5.0 sürümünde; konsolun dahili akış yeteneklerine dayanan iyileştirmeler ve yeni özelliklerin yanı sıra gelişmiş bir Arkadaş Listesi, çok yönlü Hızlı Menü ve yenilenen ebeveyn kontrolü özellikleri de vardı. İsterseniz PS4 5.0 sürümünü inceleyebilirsiniz.

Yakın zamanda Sony’nin konsolunun 2017’de PS4 kartvizit özelliğinde ne kadar başarılı olduğu hakkında değerlendirmeler yapılmıştı. Konsolun iyi bir yıl geçirdiğini düşünülüyordu, ancak harika bir yıl değildi. Ama toplam satışları etkileyiciydi. Sistem için iyi haberlerden biri de; Sony PSX’de bir yıl içinde PSN kullanıcı adlarımızı değiştirebileceğimizi ima etmişti.

Kaynak: 1