PS4 için Çıkacak Yeni Spider-Man Oyunundan Bol Aksiyonlu Oynanış Videosu

PS4 için Çıkacak Yeni Spider-Man Oyunundan Bol Aksiyonlu Oynanış Videosu

Yeni Spider-Man Oyunu

Yeni Spider-Man Oyunu

Insomniac Games’ten PlayStation 4 için yeni Spider-Man oyunu hakkında yavaş olsa da bir şeyler öğrenmeye başladık. Bugün sunulan süper kahraman aksiyon oyununun görüntülerini incelersek; dövüşlerde ve şehirde dolaşırken Peter Parker / Spider-Man‘a yeni bir bakış sergilendiği seziliyor. Insomniac’in kullandığı hoş kamera açıları Spidey’e hız ve momentum hissi veriyor. Görüntüler, geliştiricilerin oyunu kısaca tartıştığı bir Oyun Bilgilendirici video ile yayınlandı.

Yeni Spider-Man Oyunu Oynanış Videosu

Manhattan çevresinde “stil ve özgüvenle” sallanan daha deneyimli bir Spider-Man olarak nasıl oynayacağınız hakkında konuşuyorlar. Yetenekli ve kendinden emin olan bir Örümcek Adam yapmak istediler ve ağları çekmek, etrafta dolaşmak ve kavgayla mücadele etmek arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapabildiler. Geliştiriciler, Spider-Man’in hareketlerine yönelik hedeflerini tanımlamak için “hız”, “stil”, “akış” ve “akıcılık” terimlerini kullanıyorlar. Videoda ayrıca, geliştiriciler Spider-Man’in daha eski ve daha rafine olmasına rağmen günü kazanma ihtimalini aşan karakteri görecek bir yenilmiş hikayesini tartışıyorlar.

Insomniac’ın Spider-Man oyunu E3 2016’da açıklandı ve o zamandan beri yeni Spider-Man filmlerine doğrudan bağlı olmayan bağımsız bir deneyim olduğu doğrulandı.

Insomniac, açık dünyasının önceki oyunlarından biri olan Sunset Overdrive’ınkinden daha büyük olacağını söylüyor. Şu anda çıkış tarihi yok, ancak oyun 2018 için onaylandı.

Kaynak: 1