PS4, Xbox One, Nintendo Switch, And PC için Mayıs Ayında Çıkacak En İyi Oyunlar

PS4, Xbox One, Nintendo Switch, And PC için Mayıs Ayında Çıkacak En İyi Oyunlar

Mayıs Ayında Çıkacak En İyi Oyunlar

Mayıs Ayında Çıkacak En İyi Oyunlar

Birçoğumuz hala God of War oynuyor olabilir, ama bu yeni bir ay ve bu yeni oyunlar geliyor demektir. Çok merakla beklenen portlardan anime oyunlarına, RPG’lere ve daha fazlasına Mayıs ayı için iyi bir karışım var. Bu ayın başında Switch için Donkey Kong Country: Tropical Freeze ile PS4, Xbox One ve PC’de Dark Souls Remastered var. David Cage’in PS4’e özgü anlatı oyunu Detroit: Become Human, bu ay ayrıca Destiny 2’nin son DLC’si olan Warmind ile birlikte çıkıyor.

Aşağıda, Mayıs ayında Switch, PS4, Xbox One ve PC’ye gelen tüm büyük oyunları bulacaksınız.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze (Switch) — Mayıs 4

Mayıs’taki ilk oyunlardan biri de Donkey Kong Country: Tropical Freeze 2014’te ilk kez Wii U için piyasaya çıkmıştı. Yan kaydırma platformcusu, pek çok insanın sevdiği Donkey Kong Country oyununu sunuyor ve Switch versiyonu oyuna yeni bir karakter katıyor: Funky Kong. Tropikal Freeze Retro Studios’un ikinci Donkey Kong Country oyunu ve keşfetmek için size altı dünya sunar.

Dark Souls Remastered (PS4, Xbox One, PC) — Mayıs 25

Nintendo Switch’de ertelenmiş olmasına rağmen, Dark Souls Remastered 25 Mayıs’ta PS4, Xbox One ve PC’ye geliyor. Yayıncı Bandai Namco, PS4 Pro, Xbox One X ve PC’de oyunun saniyede 60 karede 4K çözünürlükte çalıştığını söyledi. Ayrıca, hem deneyimli oyuncuların hem de yeni gelenlerin faydalı bulabileceği bazı yaşam kalitesi şansları sağlar.

Detroit: Become Human (PS4) — Mayıs 25

Mayıs’ın en büyük oyunlarından bir diğeri de David Cage’den Detroit: Become Human. Oyunda androidler insanlar yanında yürümeye ve çalışmaya devam etse de, pek çok insan bu konuda mutlu değildir. İstismar, cinayet ve ayrımcılık gibi zor ve duygusal durumlarla karşılaşan üç farklı android karakter arasında geçiş yaparsınız.

Mayıs Ayı Tam Yayın Listesi

Mayıs Ayı Tam Yayın Listesi