PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için Haziran Ayında Çıkacak En İyi Oyunlar

PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için Haziran Ayında Çıkacak En İyi Oyunlar

Haziran Ayında Çıkacak En İyi Oyunlar

Haziran Ayında Çıkacak En İyi Oyunlar

Haziran ayı bize BlazBlue: Cross Tag Battle, Sushi Striker, Jurassic World Evolution, Mario Tennis Aces ve Wolfenstein 2: The New Colossus getiriyor. Bu, E3 2018’den önceki Yeni Bültenlerin son bölümü ve Haziran’ın sunduğu en büyük oyunların bazılarına göz atalım. Fanatiklerle savaşmak için BlazBlue: Cross Tag Battle ve dinozor severler için Jurassic World Evolution var. Nintendo hayranları da, Sushi Striker: The Way of Sushido‘yu ve raketle sallanan Mario Tennis Aces‘i oynamak için iyi bir ay geçirmeleri bekleniyor. Ayrıca sonunda Wolfenstein 2: The New Colossus‘un Nintendo Switch portuna da kavuşacaklar.

BlazBlue: Cross Tag Battle (PS4, PC, Switch) — Haziran 5 (ABD) / Haziran 22 (AVP)

BlazBlue: Cross Tag Battle (PS4, PC, Switch) -- Haziran 5 (ABD) / Haziran 22 (AVP)

BlazBlue dünyası yeterince vahşi, ancak bu çapraz dövüş oyunu ayrıca Persona 4 Arena, Under Night in Underth ve RWBY’den karakterleri de getiriyor. Listede 40’tan fazla karakterle, nihai ikilisi bir araya getirmek için pek çok olasılık var.

Sushi Striker: The Way of Sushido (Switch, 3DS) — Haziran 8

Sushi Striker: The Way of Sushido (Switch, 3DS) -- Haziran 8

Sushi Striker da savaşmakla ilgili olara: rakiplerinize suşi tabaklarını fırlatıp atmanız gerekiyor. Bunu yapmak için, güçlü bir yığın oluşturup aynı renkteki plakaları eşleştirmeniz gerekir, ancak her şeyi rakiplerinizdeki masaları tamamen açabilecek olan Sushi Sprites ile de karıştırabilirsiniz. Başkalarına çevrimiçi ve yerel çok oyunculu düellolarda da katılabilirsiniz.

Jurassic World Evolution (PS4, Xbox One, PC) — Haziran 12

Jurassic World Evolution (PS4, Xbox One, PC) -- Haziran 12

Kendi Jurassic Park’ınızı çalıştırmak istiyorsanız, şimdi şanslısınız. 40 farklı dinozor türü, üç gelişme dalı ve inşa edilmesi gereken bir sürü tesis arasında, yaşamın bir yolunu bulmasına yardımcı olacak birçok yöntem vardır. Ve Jeff Goldblum (Dr. Ian Malcolm gibi) yolunuza rehberlik ederek size yardımcı olacaktır.

Mario Tennis Aces (Switch) — Haziran 22

Mario Tennis Aces (Switch) -- Haziran 22

Bu en son gelen Mario spor oyununu dört gözle beklemek için çok şey var. Yeni özel çekimlerden oluşan bir takımla işleri değiştiriyor ve bu, uzun bir süre tenis serisinde ilk uygun hikaye modudur. Tahmin edeceğiniz gibi, online yarışmalara da katılabilirsiniz ve elbette Joy-Cons’leri kullanarak raketinizi sallayabilirsiniz.

Wolfenstein 2: The New Colossus (Switch) — Haziran 29

Wolfenstein 2: The New Colossus (Switch) -- Haziran 29

Nintendo Switch de bu ay hiper-şiddetli bir port olacak. Bu, diğer sistemlere geçen sene gelen Nazi öldürme oyunuydu, ancak bu sürüm, Pro Controller gyro ile atışınız için ince ayar yapmanıza veya silahlarınızı Joy-Cons ile tamamen nişan almanıza olanak tanır.