PS4’de H1Z1 Çıktı

PS4’de H1Z1 Çıktı

H1Z1 PS4

H1Z1 PS4

Daybreak Games, H1Z1‘in açık beta sürümünü açık bıraktığını ve PlayStation 4’te ücretsiz bir oyun olarak lanse edildiğini duyurdu. Erken erişim versiyonunu resmi sürümüne dönüştüren güncelleme, lansman paketleri ve sezon geçişinin yanı sıra yeni bir aracın etrafında şekilleniyor.

Battle Pass’lar üç şekilde kullanılabilir; ücretsiz, premium ve PS Plus. Premium’u $5.50 / €5.50 karşılığında satın alabilirsiniz. Plus üyelere, ücretsiz ve seviye ilerlemesinin bu katmanlar arasında aktarılabileceği belirtilir. Ayrıca Viper Starter Bundle ($5 / €5) veya Hardline Deluxe Bundle ($35 / €35) satın alabilirsiniz. Deluxe paket bir Premium Battle Pass içerir. Her ikisi de 4 Eylül’e kadar lansman indirimi ile sunulacak.

Ayrıca airdrop’u ile satın almak için birkaç yeni oyun içi öğe etkinliği işaret eder. Altın seviyeli airdrop’lardan yeni bir patlayıcı RPG, aracınızı çıkarmanıza yardımcı olabilir ve mor airdrop’lardan bir SOCOM keskin nişancı tüfeği, size başka bir uzun menzilli seçenek sunar. Yeni bir ARV sizi ve ekibinizin tamamını taşımanıza yardımcı olabilir ve hatta takım arkadaşlarınızdan birinin ateş etmesi için bir korunak içerir.

H1Z1 yapımcısı Terrence Yee’nin yaptığı açıklamada, “Daybreak Games’deki herkes, H1Z1’in PS4’teki ilk çıkışına karşı aşırı olumlu tepkiyle heyecanlandı. Açık beta’da ilk ayımızdaki 10 milyon yeni oyuncu inanılmaz bir dönüm noktasıdır ve tüm gelişim ekibimiz bu başarıya ulaşmak için yorulmadan çalışmıştır. PS4’te H1Z1’i resmi olarak başlatmaktan heyecan duyuyoruz. Bu, konsolda battle royale için tam olarak gerçekleşmiş vizyonumuzdur.” dedi.

Bilgisayarınız için H1Z1’i indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

H1Z1 İndir