PS4’e Özel Spider-Man’den Muhteşem Oynanış Videosu

PS4’e Özel Spider-Man’den Muhteşem Oynanış Videosu

Spider-Man

Spider-Man

Sunset Overdrive’ın arkasındaki ekip, Spider-Man‘ın tam akrobatik becerinin iyi bir şekilde kullanılabileceği bir oyun sunmuştur. Bir sinematik fragman, bir helikopterin yanından geçerek suyadaki muazzam bir hapishaneye yaklaşan Spider-Man ile başlıyor. Sahne, kaçan mahkumlarla kendi hücrelerinin hemen dışında savaştığı bir dövüş serisine dönüşür. Batman: Arkham oyunlarına çok benzeyen Spidey, düşmandan düşmana sorunsuz bir şekilde ilerlerken, aynı zamanda duvarlardan ve düşmanların bacaklarından akrobatik bir şekilde zıplıyor.

Buradan, Spidey üst kata çıkarak başka bir odaya giriyor. Daha sonra Scorpion tarafından yakalanıyor ve mahkumlara karşı başka bir mücadele serisine yol açıyor. Kamera, olağandışı bir şekilde hareket ederken hızla etrafta dolaşıyor.

Daha sonra aksiyon, yağmurlu bir alanda dışarıda devam eder. Kapalı olmasına rağmen, tesisin dışındaki alan oldukça geniş görünüyor ve Örümcek Adam bölgeyi çevreleyebiliyor. Bu muhteşem videoya bir göz atın.

Spider-Man’ın 7 Eylül’de PlayStation 4’te yayınlanması planlanıyor. Oyunu ön sipariş verirseniz, Peter’ın Avengers: Infinity War‘da giydiği Iron Spider kıyafetine anında erişebileceksiniz.