PS4’ün Free-to-Play Battle Royale Oyunu H1Z1 Çok Yakında Çıkıyor

PS4’ün Free-to-Play Battle Royale Oyunu H1Z1 Çok Yakında Çıkıyor

H1Z1 Battle Royale PS4

H1Z1 Battle Royale PS4

Daybreak Games, PS4 için H1Z1 Battle Royale‘in açık beta sürümünü bıraktığını ve ücretsiz bir oyun olarak 7 Ağustos’ta başlayacağını açıkladı. Lansman ayrıca H1Z1’e yeni özellikler ve oyun içi içerik ekler.

H1Z1, resmi olarak PS4‘te başladığında iki yeni silah alacak. RPG, araçları veya düşman gruplarını halletmesi gereken oyuncular için ek bir patlayıcı seçeneği sunuyor. SOCOM Sniper Rifle, Scout Rifle ve M40 arasında bir 4x scope ile uzun menzilli muharebe ve taktiklere yeni stratejiler katıyor. Oyun yeni bir araç da alıyor, bir ARV. Beş oyunlu takımın tümü sığabilir ve bir nişancının atış yapması için bir açılır kapak ile donatılmıştır.

H1Z1 ayrıca ilk Battle Pass’ı da alıyor. Battle Pass Sezon 1, üç ödülü olan oyuncular için ek içeriklerin kilidini açar: ücretsiz, premium ve PS Plus. Oyuncular, her bir parça için XP’yi kazandıkça yeni kozmetik öğeleri ve oyun içi para ödülleri kazanır. Her oyuncu otomatik olarak ücretsiz yola girer, ancak premium yola katılmak için 5.49 $ ödemeniz ve PS Plus ödüllerini almak için PS Plus üyesi olmanız gerekir. Toplamda üç yolun hepsinde 30 ödül vardır.

Daha fazla kozmetik için, iki lansman paketi yeni kıyafetler ve skinler ekler. Viper Starter Bundle, 5 dolar karşılığında kung-fu esintili bir kıyafet ve maske içeriyor. Hardline Deluxe Bundle, 35 dolar karşılığında askeri esintili kozmetik ürünleri ve eşyalarla donatılmıştır.

Lansman ile Daybreak Games ayrıca dengeleme sorunlarının ele alınması için birkaç güncelleme yaptı. Önemli olanları listeledik. PS4’ün H1Z1 sürümüne gelen değişikliklerin tüm yama notları H1Z1’in SSS’sinde bulunabilir.

H1Z1 Battle Royale Değişiklikler

Denge Değişiklikleri
– Hellfire genel olarak daha az hasar verecek ve 50 metrenin ötesindeki mesafelerde daha da güçlü bir hasar görecektir.
– M40 headshots kasklarla bile ölümcül olacak
– Patlayıcı okları olan yaylar daha az sıçrama hasarı yapacak

Tier Değişiklikleri
– AR-15 yere yağmalanacak
– Patlayıcı oklarla yapılan yaylar Yeşil havadrop’larına taşınacak
– SOCOM Mor havadrop’larında bulunacak
– M40 ve RPG Altın havadrop’larında bulunacak

H1Z1 zaten PC’de çıktı ve PS4’te 7 Ağustos’taki resmi sürümüne kadar açık beta sürümde. Oyunun Xbox One’da da yayınlanması planlanıyor, ancak henüz hiçbir tarih açıklanmadı. PC için H1Z1 indirmek isterseniz buradan indirebilirsiniz.