PUBG Anti-Cheat Güncellemesi PC Versiyonundan Kaldırıldı

PUBG Anti-Cheat Güncellemesi PC Versiyonundan Kaldırıldı

PUBG Anti-Cheat Güncellemesi Kaldırıldı

PUBG Anti-Cheat Güncellemesi Kaldırıldı

PUBG kısa süre önce yeni bir güncelleme aldı ve oyunun PC sürümüne ek hile önlemleri ekledi. Ancak şimdi, geliştirici PUBG Corp., güncellemeyi kaldırdı ve “uyumluluk sorunları” nedeniyle oyunu önceki sürümüne geri döndürdü.

Şirket, bir blog gönderisinde; “Hileleri engellemedeki etkinliğine rağmen, en son canlı sunucu güncellememizi geri almaya karar verdik. Bunun neden olduğu bazı uyumluluk sorunlarını gidermeye devam edeceğiz. İndirilecek küçük bir yama olacak. Verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz.” dedi.

Şirket, potansiyel bir düzeltmenin ardından güncellemenin ne zaman tekrar uygulanacağı konusunda bilgi vermedi. Bu yama ile ilgili ilk sorun değil; PUBG Corp., daha önce “beklenmedik bir sorun” nedeniyle güncellemeyi geciktirdi. Son zamanlardaki sorunlar arasında sert çöküşler ve oyunu başlatamamak var.

Xbox One’da PUBG, son olarak Oyun DVR desteğini ekleyen ve tüm oyuncular için ek başlangıç alanları ekleyen ayrı bir güncelleme aldı. Diğer oyun değişiklikleri, kayalar, ağaçlar ve engebeli araziler gibi nesnelerden daha az hasar içerir. Bunun üzerine, kadro üyesi renkler artık daha görünür olmalı ve şimdi karakterinizi özelleştirme menüsünde döndürmek için sağ çubuğu kullanabilirsiniz.

Kaynak: 1