PUBG Çöl Haritası Sonunda Çıktı

PUBG Çöl Haritası Sonunda Çıktı

   PlayerUnknown‘un Battlegrounds‘una yeni bir çöl haritası geleceğini bir süredir biliyoruz. Yayıncı haritayı resmi olarak yayınladı. Miramar olarak bilinen yeni arena, PUBG‘in şu anki haritası, yemyeşil Erangel‘den çok uzak. Geliştiricilerin oyuncuların hayatta kalma oyununa nasıl yaklaştıklarını dramatik bir şekilde değiştireceği söylenen sanayi alanları, plaj kasabaları, kurak çöl alanları ve daha fazlasını kapsıyor. Geliştirme ekibi Steam forumlarında bir yazı yazarak “Miramar’ın benzersiz arazisi ve yoğun kentsel alanları, eski stratejilerin artık çalışmayabileceği, yeni taktikler gerektiği yeni bir Battle Royale deneyimi yaratacak” dedi.

   Miramar, her biri stratejik olarak önemli, farklı binalar ve yapılara sahip sekiz büyük şehirin ev sahipliği yapmaktadır. Geliştirme ekibinin her bir yeri nasıl tanımladığı aşağıda:

 Los Leones 

Bölgedeki en büyük şehir olan Los Leones, bol miktarda alışveriş imkanı, yeni bir inşaatla dolu bir siluet ve görkemli, altın renginde bir şehir merkezi sunmaktadır. 

El Pozo 

El Pozo, büyük endüstriyel ve eğlence bölgeleriyle tanınan bir şehirdir. Oyuncular Luchador Arena‘daki tüm oyunculara karşı kendilerini test edebilir, motosiklet becerilerini sınava sokabilirler. Ölüm kasesinde veya uzun ölü tekstil fabrikalarının kalıntılarını avlayabilirler. 

Monte Nuevo 

Monte Nuevo kuşatılmış bir kasabanın resmi. Sakinlerini korumak için inşa edilmiş olan Ramshackle duvarları, oyuncuların iyi stoklanmış bileşimi keşfetmelerini sağlamak için geniş bir kapak sağlar. 

Valle del Mar 

Valle del Mar, De Toro köprüsünün ikiye bölünmüş renkli bir okyanus kasabasıdır. Köprünün batısında, şirin bir okul ve doğuya doğru güzel bir kilise var. Bu şehri elinde tutmanın anahtarı köprü kontrolüdür, çünkü anakarayla ada arasındaki tek doğrudan yol budur. 

La Cobreria 

La Cobrería’nın en göze çarpan özelliği Miramar’ın nakliye ve nakliye kapitolü muazzam bir Rail Yard’dır. Burada, oyuncular kargo avında avlanacak. Dikkatli oyuncular Yard’ı tutmaya çalışmadan önce bu kasabayı kaplayan okulları ve kampüsü yağmalamalıdır. 

San Martin 

San Martín, Hacienda Del Patrón‘un hemen batısında yer almaktadır. Kontrol noktaları ve engelleri, bu kez sakin küçük kasabayı bir savaş bölgesine dönüştürdü. Dikkatli oyuncular önce gözlem yapmalıdır.

Pecado

Bir zamanlar bölgedeki en büyük kumarhanenin bulunduğu turistik yer olan Pecado, yüksek değerli yağma ve tehlikeli görüş hatları karışımı ile oyuncuları bu güne kadar heyecanlandırmaya devam ediyor. Agresif oyuncular hemen Arena ve Casino‘yu yağmalayacak, ancak meraklı oyuncular aralarında bulunan 4 hikaye otelini kontrol etmeliler. 

Chumacera 

Chumacera, Miramar’ın bir zamanlar gelişen tekstil endüstrisinin kabuğudur. Uzun terk edilmiş fabrikalar, konut ve ticaret binaları ile kaplı ana bir yola bakmaktadır. Hem binalarda hem de arazide dikeylik, bu kasabayı yağma için heyecan verici bir konuma getiriyor.