PUBG Hatalı Olarak Yasaklanan Oyunculara Ücretsiz BP Verdi

PUBG Hatalı Olarak Yasaklanan Oyunculara Ücretsiz BP Verdi

PUBG Ücretsiz BP

PUBG Ücretsiz BP

PlayerUnknown’s Battlegrounds‘ta hileler hala endişe verici. Geliştirici PUBG Corp., uygulamayı frenlemek için düzenli olarak yeni önlemler uygulamaya koydu. Stüdyo, bunun oyundan hilelerin ayıklandığını ve botlara yardım ettiğini söylerken, aynı zamanda bazı masum oyuncuların geçici olarak yasaklanmasıyla sonuçlandı.

PUBG Corp. Steam’de bir yazı yazdı; “Bildiğiniz gibi, en yüksek önceliklerimizden biri, PUBG’de hacker ve hile yapmamak için çalışmak. Son zamanlarda bu alanda büyük atılımlar yaptık, ancak maalesef bazen yanlış anlıyoruz. Bu durum, bazı oyuncuların uygunsuz bir şekilde yasaklandığı ve oyuna belirli bir süre erişemedikleri durumdu. Bu hile tespit yöntemlerini geliştirmek için sürekli çalışacağımız halde, yanlış bir yasak gerçekleşebiliyor. Umarım birkaç gün boyunca sabırlı olursunuz.”

Yanlışlıkla oyundan men edilmiş oyuncuları telafi etmenin bir yolu olarak PUBG Corp, PUBG’ın oyun içi para birimi olan 20.000 BP‘yi etkilenen kullanıcılara sunuyor. Geliştirici, yanlışlıkla yasaklananlardan biriyseniz, BP‘nin hesabınızda görünmesi gerektiğini söylüyor. Tazminat almaya hak kazananların, kriterleri karşılamaları gerekir:

16 Haziran tarihleri arasında 3.8.38.15 sürümüne giriş yapıldı.
İçsel yasaklama tespit mantığı nedeniyle yanlış bir şekilde yasaklandı.

PUBG için yeni bir güncelleme bu hafta 22 Haziran’da yayına giriyor. Kullanıcı arayüzü ve ses iyileştirmeleri ile birlikte canlı Sanhok haritasının yanı sıra Sanhok‘a özgü bir silah olan QBZ95’i de tanıtıyor.