PUBG Mobile Türkçe Oldu

PUBG Mobile Türkçe Oldu

PUBG Mobile Türkçe

PUBG Mobile Türkçe

Fortnite ile sürekli rekabet halinde olan dünyanın en popüler battle royale oyunu PUBG, Fornite’tan sonra yakın zamanda mobil dünyasına giriş yaptı. Oyun bugün Türkçe de dahil diğer dil seçenekleri desteğini aldı. İlk çıktığında Çince ve İngilizce dil desteği sunuyordu. Yayınlanan bu yeni güncelleme ile artık PUBG Mobile’ı Türkçe olarak oynayabileceksiniz.

Piyasaya çıktıktan sonra kısa sürede bir çok kişi tarafından oynanmaya başlayan PUBG Mobile, böylelikle Türkçe arayüzüne de sahip olmuş oldu. Sadece oyunun arayüzü değil oyun içi silahlar da dahil olmak üzere oyun tamamen Türkçe oldu. Türkçe dışında desteklediği diller ise şunlar oldu; Rusça, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Thai, Endonezce ve Mandarin.

Android ve iOS için oyun severlere ücretsiz olarak sunulan PUBG Mobile, şimdi de bu dil güncellemesi ile oyunculara harika bir Battle Royale deneyimi yaşatacak gibi gözüküyor. İlk çıktığı zamanlar tespit edilen kasma sorunlarını da çözmüş gibi görünen PUBG Mobile, yayınlanan her güncelleme ile optimizasyon sorunlarını gideriyor.

Ücretsiz PUBG Mobile indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.

PUBG Ücretsiz İndir