PUBG PC’de Harita Seçimi Ekliyor

PUBG PC’de Harita Seçimi Ekliyor

PUBG Harita Seçimi Özelliği

PUBG Harita Seçimi Özelliği

Yakında oynamak istediğiniz haritayı seçebileceksiniz. PUBG Corp., Aralık ayında PC’de resmi olarak yeni eklenen etkinlik modu gibi yeni özelliklerle düzenli olarak PlayerUnknown’s Battlegrounds genişletiyor. Geliştirici, şu anda oyunun test sunucusunda “yakında” uygulanacak olan çok talep edilen başka bir özellik üzerinde çalıştığını duyurdu.

Steam‘deki bir gönderide, PUBG Corp., oynamak istediğiniz haritayı seçme yeteneğini tanıttığını ortaya çıkardı. Geliştirici, “Harita seçimi, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların sürekli olarak talep ettiği bir şeydir” diye yazdı. “Görüşlerinizi son derece ciddiye alıyoruz, ancak PUBG‘deki değişiklikleri nasıl uygulayacağımız konusunda da dikkatli olmak istiyoruz.”

Bu özellik mevcut olduğunda, oyuncular bir oyun başlatırken orijinal Erangel haritasında veya yeni Miramar‘da oynamayı tercih edip etmeyeceklerini seçebilecekler. Her iki harita da seçilirse, oyun aralarında rastgele seçim yapar. Aşağıdaki harita seçim Arayüzünün (UI) ekran görüntüsüne bakabilirsiniz.

PUBG Harita Seçimi

PUBG Harita Seçimi

PUBG Corp. “Özelliğin üstünde çalışma neredeyse bitti.” diyor. Geliştirici, oyuncuların canlı oyuna ulaşmasını bekleyebilecekleri bir zaman çizelgesi belirtmedi, ancak ilk önce PUBG’nin test sunucusunda, ardından resmi bir lansmanla “yakında” uygulanacaktır.

Erangel ve Miramar’a ek olarak, PUBG Corp. şu anda önceki iki haritanın çeyreği olan Codename: Savage adlı üçüncü bir harita üzerinde çalışıyor. PUBG Corp. ayrıca Savage için bir yeraltı mağara sistemi üzerinde çalışıyor.