PUBG Savage Haritası Bu Gece PC’ye Dönüyor

PUBG Savage Haritası Bu Gece PC’ye Dönüyor

PUBG Sanhok Haritası

PUBG Sanhok Haritası

PlayerUnknown’s Battlegrounds‘ın yeni Savage haritası; artık Sanhok olarak bilinir; PC’de bu gece üçüncü bir test turu için geri dönüyor. Testin öncesinde, geliştirici PUBG Corp. Steam’de yama notlarını paylaştı ve oyuncuların haritanın bu tekrarlamasında karşılaşacağı değişikliklerin uzun listesini açıkladı.

En önemlisi, PUBG Corp., Sanhok’u dört yeni alanla genişletti: Mağara, Tambang, Lakawi, Na Kham. Mevcut alanlar da yeniden adlandırıldı ve Bhan (eskiden Banyan Grove) ve Mongnai (Hindistan Cevizi Çiftliği) gibi bir ürün yelpazesi “çeşitli iyileştirmeler” aldı. Fotoğraflarda yeni ve ayarlanmış alanları görebilirsiniz.

Ek olarak, PUBG Corp. Sanhok‘ta belirli silahların spawn olma oranını ayarladı. Toplam olarak AR-tipi silahlar olduğundan haritadaki öğe miktarı artırıldı. Spesifik olarak, PUBG Corp. M164 ve AKM’nin spawn oranını artırmıştır. M416 ise, geliştirici “ortaya çıkan toplam miktar daha öncekine benzer kalacaktır” demesine rağmen azaltılmıştır. Belki de en önemlisi, oyuncular artık uçağa binmeden önce elmaları fırlatabilirler.

PUBG Corp., kırmızı bölgenin Sanhok’ta nasıl çalıştığını da ayarladı. Bu kez kırmızı bölge “genel olarak” artık beyaz daire içinde görünmeyecek. Özellikle mavi daire beyaz olana çok yakın olduğunda, bu her zaman doğru olmayacaktır. Ancak geliştirici bu değişikliğin güvenli bölge dışında oynamayı daha riskli hale getireceğini söylüyor.

Son olarak, PUBG Corp, haritanın önceki enkarnasyonlarında kırpılmış bir avuç meseleye hitap etti. Özellikle, geliştirici binalarda görünmeyen bazı objeleri çıkardı ve “hedef yumruk” etkisinin “çok fark edilir” olmasına neden olan bir sorunu düzeltti. Kan efektleri de artık tasarlandığı gibi görünecek ve mini harita 100’e karşılık 200 metre uzaklıkta alanları gösterecek.

Steam’de değişiklikler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Üçüncü Sanhok testi bu gece 10 Mayıs’da başlayacak ve 14 Mayıs’a kadar devam edecek. Bu kez test, PUBG‘nin bir kopyasına sahip olan herkese açık olacak. Katılmak için tek yapmanız gereken testten önce Steam kütüphanenizde otomatik olarak görünecek olan Experimental Test Server istemcisini indirmektir. PUBG oyununu hemen indirip oynamak isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

PUBG İndir