PUBG Xbox One Güncellemesi 15 Çıktı

PUBG Xbox One Güncellemesi 15 Çıktı

PUBG Xbox One Güncellemesi

PUBG Xbox One Güncellemesi

PUBG Corp., PlayerUnknown’s Battlegrounds‘ın Xbox One sürümü için yeni bir güncelleme yayınladı. Konsolda şimdi indirmek için Yama #15 kullanılabilir, ancak güncelleme küçük olmasına rağmen, öncelikle hata düzeltmelerine ve oyundaki diğer geliştirmelere odaklanır.

Diğer şeylerin yanı sıra, PUBG Corp. takım arkadaşlarını öldüren oyuncuları rapor etmek için yeni bir sistem uygulamaya koydu. Bir takımın öldürülmesinden sonra, oyuncular bir “rapor” düğmesi açmak için sonuç ekranında Y düğmesine basabilir, ardından söz konusu oyuncuyu rapor etmek için A düğmesine basabilirler. Bir takım öldürmesi olmazsa rapor istemi görünmez.

Raporlama sistemine ek olarak, PUBG Corp. geçtiğimiz ay birkaç ay süren testlerin ardından oyun için resmi olarak başlatılan Miramar haritasına bir miktar iyileştirme yaptı. En önemlisi, geliştirici haritanın kuzey kısmına “onu daha çekici bir alan haline getirmek” için iyileştirmeler yaptığını ve Oasis’in genişletildiğini söylüyor.

Bunun üzerine, PUBG Corp. Miramar‘da daha fazla araç spawn yeri ekledi. Haritadaki sürüş deneyimini iyileştirmek için bazı “sorunlu arazi” de düzeltildi. Son olarak, ek tarım noktaları eklenmiş ve daha fazla kapak seçeneği sağlamak için haritanın kuzey kısmına daha fazla ağaç, kayalar ve diğer nesneler getirilmiştir.

Güncelleme, Gamehub istatistiklerinin yanlış görüntülenmesine neden olacak bir oyun da dahil olmak üzere bir avuç dolusu sorunu giderir. Güncelleme için tam yama notlarını aşağıda bulabilirsiniz.

PUBG Xbox One Yama Notları

Optimizasyon / İstikrar
– Tahmin tabanlı seviye akışı geliştirildi.
– Karakter için elastik doğruluk kontrolü gelişmiştir.
– Yaklaşan bir özelliğe ve bazı durumlarda hazırlanmak için bazı arka uç değişikliklerini sunduk. Oyun bu bitmemiş özellik ile etkileşime girerek oyunun çökmesine neden oluyordu. Bu kaldırıldı.

Oyuncu Raporlaması
Artık bir takım öldürmeyi rapor edebileceksiniz.
– Sonuç, rapor açılır penceresini gösterecek şekilde gösterildiğinde Y düğmesine basın.
– Raporlamak için A düğmesine basın.
– Ekranın alt kısmında “raporu bildir” mesajının gösterilip gösterilmediğini kontrol edin.
– Takım öldürmediyse, rapor düğmesi görünmez

Miramar
– İyileştirmeler daha cazip bir alan haline getirmek için esas olarak Miramar’ın kuzey kesiminde yapıldı.
–  – Haritanın kuzeyindeki vaha genişledi.
– Bölgeye kolay ulaşım sağlamak için daha fazla araba spawn pozisyonu ekledik.
– Daha problemli arazi elemanları (garip çarpışmalara veya harekete neden olan) daha yumuşak bir sürüş deneyimi için düzeltildi.
– Haritada yağmalamak için fazladan çiftçilik noktaları ekledik.
– Miramar’ın kuzey kesiminde ağaç ve kaya gibi daha fazla nesne ekledik ve korunmak için bazı ek seçenekler sunduk.
– Bazı binaların iç mekanları sadeleştirilmiştir.

Hata Düzeltmeleri
– Motosiklet lastiklerinin hasar gördüğünde bile patlamadığı bir sorun düzeltildi.
– Motosiklet kazaları ile ilgili bazı sorunlar giderildi.
– Gamehub istatistikleri şimdi doğru şekilde gösterilecek. Bu istatistikler, biraz zaman alabilecek bazı sunucu tarafı işlemleri ile hesaplanmamış verilerle güncellenecektir.