PUBG Xbox One’da Resmi Olarak Çıktı

PUBG Xbox One’da Resmi Olarak Çıktı

PUBG Xbox One

PUBG Xbox One

PlayerUnknown’s Battlegrounds, Xbox Game Önizleme programında yayınlanmasıyla birlikte geçtiğimiz yıl Xbox One‘a geldi ve şimdi popüler battle royale oyunu Microsoft’un konsolunda resmen başlatıldı. PUBG’nin büyük 1.0 güncellemesi kullanıma sunuldu, bu da oyunu erken erişimden çıkardı ve üçüncü bir harita, yeni silahlar ve daha fazlası dahil olmak üzere yeni bir içerik getirdi.

En önemli katkı, bu yılın başlarında PUBG’nin PC versiyonunda tanıtılan tropikal temalı bir harita olan Sanhok. Oyunun ilk iki aşamasındaki Erangel ve Miramar’dan farklı olarak Sanhok yalnızca 4km x 4km büyüklüğündedir. Bu da PUBG‘nin önceki haritalarından çok daha küçük olduğu anlamına gelir. Sonuç olarak, Sanhok’ta rakabet maçları normalden çok daha hızlı ve daha yoğun.

Sanhok ile birlikte bir kaç bir şey daha gelmiştir. Bir çift yeni silah: QBZ ve QBU, ikincisi sadece Sanhok’ta bulunabilir. PUBG Corp. ayrıca, Sanhok’a yeni bir harita özel aracı ekledi: Rony. Dört oyuncuya kadar barındırabilecek bir kamyonet. Resimlere göz atabilirsiniz.

Şimdi üçüncü bir harita ile, PUBG Corp. iki yeni oynama listesi tanıttı: Battle Royale ve Mini Royale. Birincisi oyuncuları rastgele Erangel veya Miramar’a bırakacak, ikincisi ise şimdilik sadece Sanhok’a sahip olacak. Üç haritanın birinde rastgele eşleştirilecek oynama listelerini seçebilirsiniz.

Oyunun resmi web sitesinde PUBG’nin 1.0 sürümü için tam yama notlarını bulabilirsiniz. Ayrıca oyuna gelmekte olan War Mode ve özel maçlar var. Ama bunlar “herkesin her bir içeriğe zaman ayırıp keyif vermesine izin vermek için” biraz daha sonra gelecek. War Mode’un bu hafta sonu bir hafta sonu etkinliği olarak lansmanı beklenirken, özel maçlar ekim ayında eklenecek.

PUBG, Xbox One’da 30 $ karşılığında alınabilir. Ayrıca “Sanhok Sürümü” satın alma seçeneğiniz de var. Bu ise 50 $ ve Sanhok Event Pass içerir; oyunu, tamamlamak ve ödül kazanmak için görevler, Fire in the Hole skin seti ve 2,300 G-Coin ekler.

PUBG’yi PC için indirmek isterseniz buradan indirebilirsiniz.