PUBG’ye Xbox One’da Ücretsiz DLC Geliyor

PUBG’ye Xbox One’da Ücretsiz DLC Geliyor

Fortnite, son günlerde ve haftalarda battle royale türünün etrafında birçok konuşmaya egemen olmasına rağmen, PUBG hala ilerlemeye ve iyi performans göstermeye devam ediyor. Microsoft’un bugün açıkladığına göre, Xbox One‘da oyun 5 milyon oyuncuyu geçti.

Aralık ayında çıkan oyun, ilk 48 saatte Xbox One’da 1 milyona, Ocak ayı başında 3 milyona ve bu ayın sonuna kadar 4 milyona ulaştı. Oyunun tam olarak bu kadar çok kopya satıp satmadığını bilmiyoruz, ancak PUBG’nin konsolda büyük bir hit olduğu açık.

5 milyon oyuncu kilometre taşını kutlamak için, geliştirici PUBG Corp. ücretsiz bir kozmetik ürün; PUBG5 ceket veriyor. Oyunu alan ve 22 Mart itibariyle saat 12: 01’de bir karakter oluşturan herkes serbest DLC‘yi kazanacak. Fotoğrafta ceketi görebilirsiniz.

PUBG5 Ceket

PUBG5 Ceket

Ama diğer Oyun Önizleme başlıklarının aksine Xbox One’daki PUBG, satışları iyileştirmeye yardımcı olabilecek ücretsiz bir deneme sunmaz. Ayrıca, PUBG Corp. oyunla ilgili bazı büyük zamanlı istatistikleri gösteren bir infografik de yayınladı. 4,6 milyar bandaj kullanılmış, yaklaşık 41 milyon insan fırtınadan kaçarken ölmüş gibi istatistikleri göstermektedir.

PUBG İnfografik

PUBG İnfografik

PUBG, Fortnite’ın hakimiyetinde bir dereceye kadar yenilmiş olsa da, oyun Xbox One ve PC’de oldukça popülerdir. PC’de, bugün Steam’de 2.5 eşzamanlı oyuncuyu gördü.

Kaynak: 1