Rainbow Six Siege Operation Para Bellum Güncellemesi Yayın Tarihi Açıklandı

Rainbow Six Siege Operation Para Bellum Güncellemesi Yayın Tarihi Açıklandı

Rainbow Six Siege Operation Para Bellum

Rainbow Six Siege Operation Para Bellum

Rainbow Six Siege‘ın büyük Operation Para Bellum güncellemesi neredeyse çıktı. Siege test sunucusundaki son durumu takip eden Ubisoft, genişlemenin canlı oyun için açılacağını doğruladı ve çok yakında gerçekleşecek.

Operation Para Bellum 7 Haziran Perşembe günü PS4, Xbox One ve PC gibi tüm platformlar için yayına girecek. Genelde olduğu gibi; Siege sezonu geçişini satın alanlar Para Bellum’un iki yeni Operatörü olan Alibi ve Maestro‘ya hemen girişte, diğer tüm oyuncular da 14 Haziran’dan başlayarak bir hafta sonra onları açabilecekler.

Alibi ve Maestro, Siege‘a gelen 39. ve 40. Operatörlerdir ve her ikisi de Gruppo di Intervento Speciale terörle mücadele biriminden gelen Savunmacılardır. Alibi, rakiplerin dikkatini dağıtmak için kendi holografik tuzaklarını dağıtabilirken, Maestro haritanın kilit alanlarına erişimi engellemek için kurşun geçirmez bir taret bırakabilir.

Söz konusu Operatörlere ek olarak Operation Para Bellum, oyunda şimdiye kadar 20. olan harita Villa’yı tanıttı. Ubisoft, Villa’yı oyunun “bugüne kadarki en taktik haritası” olarak tanımlar. İtalyan kırsalında bulunan lüks bir konaktır ve “geniş merdivenler, dar tüneller ve gizli kapaklara sahiptir.”

Güncelleme ayrıca bir dizi oyun ve denge ayarlamaları sunar. En önemlisi, Clubhouse haritası yeniden işlendi ve birkaç Operatör, kurşun geçirmez kamerayı ikincil bir aygıt olarak alıyor. Özellikle Echo, ikinci bir Yokai drone ve diğer buff’ları alan, bazı önemli ince ayarlar görüyor.

Güncelleme, oyuncuların belirli Operatörleri oyundan yasaklayarak rakiplere karşı hareket etmelerini sağlayan ve özel oyunlarda mevcut olacak olan yeni Pick & Ban sistemi getiriyor. Resmi Siege web sitesinde paylaşılan tam yama notlarında Operation Para Bellum hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Oyunu indirmek isterseniz buradan indirebilirsiniz.