Rainbow Six Siege’e White Noise güncellemesi ile gelecek yeni harita açıklandı

Rainbow Six Siege’e White Noise güncellemesi ile gelecek yeni harita açıklandı

İlk duyurusunu takiben Ubisoft, Rainbow Six Siege‘in yakında piyasaya srüülecek olan White Noise Operasyonu ile ilgili yepyeni detayları paylaşmaya devam ediyor. Güncellemeyle ilgili tam bir açıklama hala gelmemekle birlikte, oyuna eklenecek olan yeni harita Mok Myeok Kulesi‘ne baktık.

Güney Kore temalı genişleme, oyuncuları “yüksek teknoloji bir iletişim kulesi” olarak tanımlanan Seul’ün gökdelenlerine getiriyor. Hemen aşağıda yer alan tanıtım videosunda da göreceğiniz üzere harita şaşırtıcı derecede farklı bir yapıya sahip. Bir bar, ofis alanı, havalandırma kanalları, çatı ve çok daha fazlasına sahip olan bu modern kulenin oyuna gelmesini dört gözle bekliyoruz. Bölüm tasarımcısı Jacques Wong, Ubisfot’un resmi sitesinde yayımlanan bir yazıda amaçlarınn yükseklik korkusu ve düşme hissi getirmek olduğunu belirtti. 

Bölüm tasarımcısı Jacques Wong, Ubisoft‘un resmi sitesinde yaptığı açıklamalarına “Yeni güncelleme ile gelecek kulenin yapısı kullanılıyor ve oyuncuların erişim noktalarını aşağıdan yukarıya doğru çekmelerini sağlıyor. Haritanın kendisi oldukça büyük ve savaşların çoğunluğunun merkezde yer alması için özel olarak tasarlandı” diye ekledi. Operasyon güncellemesi, her güncellemede olduğu gibi White Noise güncellemesinde de yine operatörler ile tanıtılacak. Bu güncellemede toplam üç karakter olacağını biliyoruz.

Ubisoft 18 Kasım ve 19 Kasım’da gelecek Pro League final maçlarının bir parçası olarak White Noise güncellemesinin her detayını yayımlamayı planlıyor.

Tüm bunların dışında bu hafta boyunca Watch Dogs’u uPlay üzerinden ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Daha fazla bilgi için Watch Dogs’u ücretsiz olarak edinebilirsiniz yazımıza göz atabilirsiniz.  Watch Dogs’a ek olarak Lawbreakers’da bu hafta sonu ücretsiz olarak oynanabilir. Daha fazla bilgi için Lawbreakers’ı bu hafta sonu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz yazımıza göz atabilirsiniz.

Son olarak bizleri FacebookInstagram veya Twitter‘dan takip edebilirsiniz.