Razer Yeni Oyun Bilgisayarını Tanıttı

Razer Yeni Oyun Bilgisayarını Tanıttı

Yeni Razer Blade

Yeni Razer Blade

Razer Blade geri döndü ve 2018’de bir oyun dizüstü bilgisayarından bekleyebileceğiniz tüm özelliklerin çoğuna sahip. Özellikle, şirket dizüstü bilgisayarın tasarımını önemli ölçüde geliştirdi. Son Blade’in 14 inçlik ekranı etrafındaki hantal çerçeveler gitmiş. Şimdi inanılmaz ince sınırları olan 15.6 inçlik bir ekran var. Bununla birlikte, yeni Razer Blade, Gigabyte Aero 15X ve MSI’ın GS65 Stealth Thin gibi, bu yılki oyun dizüstü bilgisayarlarının bolluğu ile yüzleşmeye hazır halde.

Razer Blade Tanıtım

Tahmin edeceğiniz gibi Razer, altı çekirdekli 8. nesil Core i7-8750H CPU’yu ve NVIDIA GTX 1060 veya 1070 Max-Q GPU’ları tercih etti. Bu 15.6 inçlik ekran, 1080p 60Hz veya 144Hz’lik bir panel veya 4K çoklu dokunma sunan bir seçenek ile kullanılabilir. Razer, ilk defa fabrikadan çıkarken ekranlarını kalibre ediyor. Daha büyük ekran göz önüne alındığında, yeni Blade biraz daha ağır ama çerçeve fazlalığından kurtulduğu için çok da büyük bir fark yok.

Razer, CPU ve GPU’daki ısıyı ve aynı zamanda ısınmaya eğilimli diğer donanımları yönetmeye yardımcı olmak için yeni bir buhar odası soğutucusu tasarımı geliştirdi. Aynı zamanda çift çıkışlı düşük ses fanlarına sahiptir. Vadedileni verebilirse bu konuda mükemmel olan MSI’ın Stealth Thin’ine ciddi rakip olabilir.

Blade alüminyum çerçeve sayesinde, her zamanki gibi sağlam bir his verir. Yeni ekran da son modelden ileriye doğru atılmış önemli bir adımdır. Yüzde 100 Adobe RGB desteği ile parlak ve renkli. Blade’in anti-hayalet klavyesiyle nasıl oynanacağını görmek için sabırsızlanabilirsiniz. Ayrıca son derece pürüzsüz ve geniş olan son trackpad ile ekstra mile gitti. Diğer oyun makinelerinde gördüğümüz touchpad’ler kadar sert değil.

Blade bugünden itibaren Razer’ın web sitesinden ve seçkin perakendecilerden 1.899 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor. Bu fiyat sadece 60Hz 1080p ekran ve GTX 1060 GPU içerir. 144Hz modeli, bazı pahalı GTX 1070 modelleri ve 512GB SSD ile birlikte 2.199 dolar iken 4K modeli GTX 1070 ve 512GB SSD ile 2.899 dolar seviyesine çıkıyor.