Red Dead Redemption 2, 65 Saat Oynanış ve 2.000 Sayfalık Senaryoya Sahip

Red Dead Redemption 2, 65 Saat Oynanış ve 2.000 Sayfalık Senaryoya Sahip

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 dev bir oyundur. Rockstar Games’in kurucu ortağı Dan Houser’in muhafazakar bir şekilde bitirmesi için oyuncuların 65 saatini alacağını tahmin ediyor.

Bu bilgiler Vulture’un makalesine göre elde edilmiş bilgilerdir. 2.000 sayfalık bir yazı içeren hikayenin 300.000 animasyon ve 500.000 diyalogdan yararlandığını düşündüğünüzde ve 700’ü de diyalog kaydeden hareket yakalama çalışmaları için 1.200 aktör kullandığını düşünüldüğünde 65 saatlik bir tahmin (oyunun ne kadar sürdüğü, elbette, oyuncunun yeteneğine bağlı olarak değişecek) çok da şaşırtıcı değildir.

Red Dead Redemption 2, 26 Ekim’de piyasaya sürülürken, Kasım ayında bunu Red Dead Redemption Online takip edecek. Bunun Grand Theft Auto Online gibi büyük ve zengin özellikli olması bekleniyor.

Bu 65 saatlik süre, oyundan kesilenleri de kapsıyor. Baş karakter Arthur Morgan’a ikincil bir sevgili ilgisi ve Houser’in “yeterince düzgün olmadığını ya da gereksiz hissettiği” bir dizi görev dahil olmak üzere son halinden kabaca beş saatlik içerik çıkarıldı. Bu görev Morgan’ın bir trende kelle avcılarını ele geçirmesini içeriyordu.

“İlk başta eğlenceliydi, ama sonra değildi” diye açıkladı Houser.