Red Dead Redemption 2 Avcılık ve Balıkçılık Detayları

Red Dead Redemption 2 Avcılık ve Balıkçılık Detayları

Red Dead Redemption 2 Avcılık ve Balıkçılık

Red Dead Redemption 2‘nin lansmanından birkaç hafta sonra, Rockstar sürekli yeni ayrıntılarla doluyor. Bugün stüdyo, eski Batı’da bulunacak çok çeşitli hayvanın ana hatlarını çizdi. Görevler arasında boş zamanlarınızda avlanabilir, deri yüzebilir ve satış yapabilirsiniz.

Resmi blog geyik, çakallar, kurtlar, akbabalar, kartallar, timsahlar, ayılar, balık, gila canavarları ve çeşitli atlar dahil olmak üzere çeşitli türler gösterir. Avcılık ve balıkçılık size yiyecek, işçilik malzemeleri ve gelir sağlayacaktır. Silah seçiminiz et veya postun değerini etkileyecektir. Bu nedenle yay temiz öldürmek için en iyi yoldur. Daha sonra hayvanı kendiniz kesebilir ve yüzebilirsiniz. Eğer bir hayvanı çok uzun bir süre dışarıda bırakırsanız, leş yiyenler onu almaya gelecektir.

Etrafında dolaşmak için, kendi hayvan arkadaşınıza güvenebilirsiniz, mesela güvenilir bir at. Tüm atlarda 19 tane ırk var ve bunlar yakalanabilir, kesilebilir veya ahırlardan satın alınabilir. Atınızın bakımını ve beslenmesini sağlamak, dayanıklılık ve taşıma gibi özelliklerin derecelerine katkıda bulunacaktır. Atların ayrıca 59 farklı stili vardır. Eyerlerini, yelelerini, üzengilerini ve mahmuzlarınızı özelleştirebilirsiniz.

Avcılık ve Balıkçılık ile ilgili daha detaylı bilgi ve nasıl yapacağınız hakkında ipuçları için; RDR 2 Avcılık ve RDR 2 Balıkçılık konularımızı inceleyin.