Red Dead Redemption 2 PC’ye Gelebilir

Red Dead Redemption 2 PC’ye Gelebilir

Red Dead Redemption 2 PC

Red Dead Redemption 2 PC

Xbox One ve PS4 için Red Dead Redemption 2 onaylanmış olsa da, Rockstar oyunun PC’ye de gelip gelmeyeceğini açıklamamıştır. Ancak, oyunun arkasındaki programcılardan biri de bununla ilgili ipucu vermiş olabilir.

Rockstar’daki bir programcı, LinkedIn sayfasını PS4, Xbox One ve PC’de RDR2 üzerinde çalıştıklarını söyledi. VG247 programcının Rockstar için çalıştığı ve daha önce Grand Theft Auto V ve L.A. Noire‘de çalıştığı doğrulandı. Oyunun PC versiyonu kaldırılmış, ancak bu durum RDR2’nin PC’de bir geleceği olabileceğini ima ediyor. PC versiyonunun kaldırılmasından önce, VG247’nin izniyle, LinkedIn sayfasının bir ekran görüntüsü verilmiştir. Siz de inceleyebilirsiniz.

Konsol sürümleri piyasaya sürüldükten sonra oyunun bir PC sürümünü piyasaya çıkartmak Rockstar için yeni bir taktik değildir. Şirket daha önce Grand Theft Auto V ile aynı stratejiyi kullandı. GTA V, önce Xbox 360 ve PS3’te piyasaya çıktı ve daha sonra güncellenmiş bir PC sürümü, oyunun yükseltilmiş Xbox One ve PS4 sürümleriyle eşleşti. GTA 5, Rockstar için rekor satış rekorları kırdı ve oyunu PC için ikinci kez satın alan oyuncular muhtemelen bu sayılara büyük katkıda bulundu. Rockstar bu başarıyı tekrarlamak istiyor olabilir.

Red Dead Redemption 2 bu yıl yıl 26 Ekim’de yayınlanacak.