Red Dead Redemption 2’nin Silah Özelleştirmesi Detayları

Red Dead Redemption 2’nin Silah Özelleştirmesi Detayları

Red Dead Redemption 2 Silah Özelleştirmeleri

Red Dead Redemption 2 Silah Özelleştirmeleri

Red Dead Redemption 2, doğru bir şekilde avlanma ve giyinme gibi bazı hayatta kalma teknisyenlerine karşı şaşırtıcı bir kovboy simülatörü gibi görünüyor. Tüm gerçek bir sınırlayıcının ihtiyacı bir at ve güvenilir bir tüfek ve Rockstar yaklaşan oyunda silah seçiminizi tamamladı diyebilirisiniz.

Resmi siteye göre, RDR2‘nin her biri, doğruluk, aralık ve hasar gibi istatistikleri belirlemeye yardımcı olmak için her biri özelleştirme seçenekleri ve cephane türleri ile 50’den fazla silahı var. Silahlar, daha fazla kullanacağınız seviyeye yükselecek ve bozulmaya karşı korunmak için yağlanıp temizlenmeleri gerekiyor. Metalleri, tahtaları, vernikleri ve gravürleri seçmek gibi görsel gelişmelerle birlikte, varil, kulp, görüş ve performans kapsamları ile kişiselleştirebilirsiniz.

Metaller ve gravürler gibi görsel unsurlar, tabancanızın bileşeni başına özelleştirilebilir ve gerçekten benzersiz bir görünüm için tetik koruyucunuz, namlu ve çerçevenizde farklı bir gravür seçebilirsiniz. Bölünme noktası, yüksek hız ve patlayıcı gibi cephane türleri, zorlu düşmanlar için bir gereklilikte kullanılabilir. İyi bir kılıf, silah degredasyonunu önlemeye yardımcı olurken, off-hand kılıfları silahlarınızı ikiye katlamanıza izin verir. Son olarak, atınızın eyeri silahlarınızı saklayacak, böylece atınızı bağladığınızda, hangi silahları kullanacağınızı seçmeniz gerekecek.

Rockstar, çeşitli silahların farklı durumlarla nasıl baş edebileceğine dair bazı örnekler veriyor. Bolt-Aksiyon Tüfeği, çoklu hedeflere karşı uzun menzilli mücadele için en iyisi iken, Pump-Action Av Tüfeği, içten vahşi hayvanlara karşı yakın mücadele için en uygunudur. Bir Çifte Revolver, at sırtında atış yaparken iyi çalışır, diğer yandan ise bir el feneri ile sınırlı olduğu sürece bir Sawed-Off Av Tüfeği daha iyidir. Varmint Tüfeği küçük bir oyun için en iyisidir çünkü cildinde ve etinde en az hasara yol açacaktır. Ve Springfield Tüfeği orta sınıftaki bire bir çatışmalar için idealdir. Ve bunlar sadece birkaç örnek.

Yeni Dead-Eye sistemi, her atıştan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olur ve oyun süresince daha güçlü olmak için ilerler. Otomatik olarak hedef seçmenizi, aynı düşmana birden fazla atış yapabilmenizi, ağır atışlarda ateş etmenizi veya düşmanlardaki zayıf noktaları tespit etmenizi sağlar.