Resident Evil 2 Remake Yayın Tarihi Onaylandı

Resident Evil 2 Remake Yayın Tarihi Onaylandı

Resident Evil 2

Resident Evil 2

Capcom, Resident Evil 2 yeniden yapımın 25 Ocak 2019’da yayınlanacağını duyurdu. Oyunun gösterimi, oyunun yepyeni bir fragmanının gösterildiği E3’teki PlayStation basın toplantısında yapıldı. Oyunun tanıtımı, Sony’nin PlayStation basın toplantısında, oyunun yepyeni bir fragmanının gösterildiği E3’te yapıldı. Çıkış tarihinden önce ve ön siparişlerin açık olduğunu onaylamadan önce video, klasik mavi Raccoon Şehri Polis Departmanında Leon Kennedy’yi gösterdi.

Daha önce de belirttiğimiz gibi, Resident Evil 2 remake projesi, Ocak 2015’te piyasaya sürülen Resident Evil HD Remaster‘ın yapımcısı olan ve Capcom R & D Division 1‘in bir parçası olan Yoshiaki Hirabayashi tarafından yönetiliyor.

Proje başlangıçta 2015 yılında, Capcom geliştirme çabasının gelişimin ilk aşamalarında olduğunu söylediğinde açıklandı ve üç yıl sonra tamamlanma sürecine ulaşıyor.

Capcom’un son Resident Evil HD Remaster, 20 Ocak’ta PS4, Xbox One ve PC’de piyasaya sürülmüştü. Şirket için satış rekorları kırdı. Avrupa ve Kuzey Amerika’daki tarihinin en hızlı satan dijital unvanı oldu.