Resident Evil’den Milla Jovovich, Artık Hellboy Cadısı

Resident Evil’den Milla Jovovich, Artık Hellboy Cadısı

Milla Jovovich – Nimue the Blood Queen

Milla Jovovich - Nimue the Blood Queen

Resident Evil filmlerinde başrolü yapmakla yetinmeyen oyuncu, son raporunda yeniden çekilecek olan Hellboy filminde Nimue the Blood Queen (Kan Kraliçesi Nimue) rolünde oynayacağını bildirdi. 

Hellboy: Rise of the Blood Queen, muhtemelen Stranger Things‘den gelen yorgun polis olarak tanıyacağınız Ron Perlman’ı David Harbour için değiştiriyor. 2005 yılında, The Descent adlı son derece kasvetli korku filmini yöneten Neil Marshall tarafından yönetilecek. Yakın geçmişte HBO‘nun Westworld ve Game Of Thrones bölümlerini yönetti ve gelecekteki bir King Kong filminde yer alacağı söylentileri dolaşıyor. 

Nimue the Blood Queen, Hellboy serisinden klasik bir kötü adam ve ilk kez 2008’de çizgi roman tarzında ortaya çıkıyor. Menşei hikayesi, Merlin sihirbazı ile ilişkilendiriliyor; kendi sihirli güçleri ve cadıların kraliçesi olarak iş tecrübesi ile deliren bir karakter. Resident Evil‘de Zombi ile 15 yıldır savaştıktan sonra Milla Jovovich muhtemelen biraz ara vermek istiyor ve kendisi; hiçbir şey intikam dolu bir büyücü kadar sahne değişimi etkisi yaratamayacağını söylüyor.

Hellboy: Rise of the Blood Queen şu anda pre-prodüksiyon aşamasındadır ve 2018’de piyasaya sürülmesi bekleniyor.