Ryze ct, Ryze Counter, Ryze Counterları – Ryze’ye Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Ryze ct, Ryze Counter, Ryze Counterları – Ryze’ye Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Ryze Counter

Ryze Counter

Ryze counter (Ryze ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Ryze Rün Büyücüsü; Runeterra’daki en usta büyücülerden biri olarak düşünülen Ryze, sıradan insanlar için taşıması imkansız olan ağır bir yükü omuzlamış, kadim ve inatçı bir rün büyücüsüdür. Muazzam sihir gücü ve sınırsız bir kararlılık ile donanmış olan Ryze, yorulmaksızın bir zamanlar dünyayı yokluktan şekillendiren ham büyünün parçaları olan Dünya Rünlerini arıyor. Ryze’nin Runeterra’ya saldırabilecek bu dehşeti bildiği için, bu kadim yadigarları yanlış ellere geçmeden toplamalı.

Öncelikle LoL karakteri Ryze’nin yeteneklerini hatırlayalım.

Ryze Yetenekler

Büyü Ustalığı
Ryze’nin büyüleri Bonus Mana’ya göre fazladan hasar veriyor ve yetenek gücüne dayanarak maksimum Mana oranına yüzde bir artış sağlıyor.

Aşırı Yük
Pasif olarak, Ryze’nin diğer zarar verici büyüleri Aşırı Yük’ü sıfırlar ve Aşırı Yük’ü güçlendirmek için kullanılabilecek bir Rün yüklemeye başlar.

Aşırı Yük yeteneği kullanıldığında, Ryze hedefe doğru saf enerjiyi atar ve ilk hedefe hasar verir. Rün tam olarak yüklendiyse, Ryze ayrıca bir kalkan ve Hareket Hızı kazanır.

Rün Hapsi
Ryze, hedef düşman birimini rünlerden oluşan bir kafeste tutuyor, onlara hasar veriyor ve onların hareket etmesini engelliyor.

Büyü Akışı
Ryze, bir düşmana hasar veren saf büyü gücünden oluşan bir küre fırlatır. Ryze’nin yeteneklerinin, zayıf düşmüş düşmana karşı ek etkileri vardır.

Mekân Sapması
Ryze yakın bir yere bir geçit oluşturur. Birkaç saniye sonra, geçite yakın duran takım arkadaşları hedef bölgeye ışınlanır.

Ryze Counterlar’ına (Ryze ct) bir göz atalım.
Ryze ct, Ryze Counter, Ryze Counterları:

Ryze’ye Karşı İyi Olan Rakipler

Ryze'ye Karşı İyi Olan Rakipler

Ryze’ye Karşı Kötü Olan Rakipler

Ryze'ye Karşı Kötü Olan Rakipler