Sarhoş Eden En İyi 10 Oyun

Sarhoş Eden En İyi 10 Oyun

Sarhoş Eden En İyi Oyunlar

Sarhoş Eden En İyi Oyunlar

Hayatta video oyunlarında sadece yetişkinler ve karakterler için kullanılan bazı zevkler vardır ve içki de bunlardan biridir. Bunun için iyi bir sebep var. Soğuk bir gecede bir bardak viski düşüncesini ya da bir yaz gününde taze, soğuk bir birayı romantik bir şekilde canlandırabilirsiniz, ama çoğu zaman biraz dağınık olur. Eh, en azından oyunlarda… Skyrim’le yüksek fanteziye giriyor, GTA 5’de çıplaklaşıyor ya da Watch Dogs’da masanın altındaki insanlarla içiyor olsanız da, bunlar sarhoş olamanızdan sorumlu olan en iyi oyunlardır.

10. Yakuza 0

10. Yakuza 0

Yakuza 0’nın dünyasındaki birçok bardan birine doğru yola çıkmak sadece bir rahatlama biçimi değil, aslında dövüş için mümkün olan kendinizin en iyi olduğundan emin olmanın harika bir yoludur. Sunulan iyi viskilerin tadını çıkarın. Kısa bir süre sonra ısı sayacınızın dolu olduğunu, çete üyelerinizin sizi daha da uzağa yönlendirdiğini ve en önemlisi – ayıkken erişmenin tam anlamıyla mümkün olmayan bazı yeteneklerin kilidini açacağını göreceksiniz. Ama alem yapmak iyi değildir.

9. Watch Dogs

9. Watch Dogs

Watch Dogs‘da içki içmek işten dinlenmek için sessiz bir içeceğe sahip olma konseptini alır ve bir spor haline getirir. Aslında Ubisoft’un açık dünya hacking serüveninde mini bir oyundur bu. Aiden’ın yerel ağır tiryakiyi üç kez, sarhoşluk seviyesini düşürerek yenmesini gerektiriyor. Eğer sarhoş Aiden’ı yenerse, QTE’ler de o kadar zorlaşır.

Bu içme oyunları üç yerde yapılabiliyor ve her alanın 1-11 seviyelerine sahip olduğu anlamına geliyor, yani eğlenceli Bira Belcher ve Social Lubricant başarılarının kilidini açmak istiyorsanız yapılacak 33 içme oyunu var.

8. Fallout: New Vegas

8. Fallout: New Vegas

Alkol, Fallout serisinde her zaman dolaşıyordu, ancak Fallout 3‘e kadar, oyuna veya karakterinize herhangi bir etkisi yoktu. Fallout 3’ten sonra olumlu veya olumsuz etkileri oldu. Çorak arazideki şeytan sularının çoğu gücünüzü ve karizmanızı arttırır, ancak zekanızı düşürür.

Ancak Fallout: New Vegas, iyisini seçmeyi bilenleri de ödüllendiriyor. Whiskey Rose’u seçerseniz, viski bir savaş arttırıcıya dönüşür ve tüm olumsuz etkileri alkolden arındırır.

7. Skyrim

7. Skyrim

İstediğiniz kadar yüksek bir fantezi ortamında içeceğinizi, baharatlı şarabın kalaylı kadehi ve bal likörü sürahisinin ateşli zihinsel görüntüleriyle romantik bir şekilde içebilirsiniz. Gerçekte Skyrim‘de sarhoş olmak, Blackpool sokaklarında bir geceye layık olan bazı kurnazlıklara yol açar. Yeteri kadar alkollü içecek tüketin. Stamina rejenerasyon oranınızı kötü bir şekilde etkilerken bazı dayanıklılığı geri getirmenin garip kombinasyonuna dayanmak gibi Khajiit’in kendi ay şekeri talebinden yüksek çıkmasıyla, aynı miktarda koordinasyonla sersemlemeye başlayacaksınız.

İki fantezi içecek, onları çılgına çeviren bonuslar ekler. Colovian Brandy daha karizmatik hale getirir, (konuşmanızı 20 saniye boyunca 10 puan artırır) ve Argonian Bloodwine sualtında kısa bir süre nefes almanızı ve 50 saniyeliğine zehirin % 40’ına direnmenizi sağlar. Çoğunlukla sarhoşken bir göle atlamanızı tavsiye etmeyiz. Ancak damarlarınızdan geçen nektarla, hemen hemen kesinlikle geceniz handa anlatmak için harika bir hikâyeyle sonuçlanır.

6. BioShock

6. BioShock

Denizin ötesinde, beni bekleyen bir şişe Merlot var. Bekle, bu sözler kulağa pekte doğru gelmiyor… Ne olursa olsun, Bioshock‘ta, EVE’nizin biraz aşağı düştüğünü düşünmediğiniz sürece üst düzey alkollü şişeleri mutlu bir şekilde tutabilirsiniz. Hemşirenin etrafına bir mendilden gelen bir yaranın sersemlettiği nadir durumlarda, bir sebepten ötürü boğazınızdan bir şişe alkol atmak sizi biraz iyileştirir (Gerçekte kan pıhtılaşmasını azaltır ve kanamayı arttırır). Kısa bir süre içinde yeterli miktarda içecek tüketin ve görüşünüz açık nedenlerle bulanıklaşacaktır.

Ancak, kendinizi Booze Hound gene tonic’e uygularsanız, alkol almak; bitirmek yerine EVE’yi geri yükler.

5. Monster Hunter World

5. Monster Hunter World

Gigan’ınızı almak, Monster Hunter World‘teki savaş meydanında herhangi bir avantaj sağlamayabilir. Ama dostunuzun yükü ile ardaşlarınızla daha iyi ne yapabilirsiniz ki? Toplama Merkezine gidin, bir masaya oturun ve çıldırmaya başlayın. Biraz demlenin ve sonra kalkmaya çalışın. Karnınızı önce bir et tabağıyla doldurup doldurmadığınızdan bağımsız olarak, Monster Hunter World’deki dev biralar sizi çok zorlar. Yürümek bir sorun haline gelir ve sonunda sırtınıza doğru yayılır. Alem kaynaklı merakla üstesinden gelebilirsiniz. Eğer bir grup sizden hoşlanıyorsa daha da komiktir.

4. Red Dead Redemption

4. Red Dead Redemption

Viski, bourbon veya tekiladan oluşan bir atış yapmak, Red Dead Redemption‘da önemli bir sosyal etkinlik olabilir, ancak aynı zamanda daha istikrarsızdır. Birkaç shot yapın ve kahramanınız John Marston, garip bir alkolik bez bebek gibi etrafta dolaşmaya başlayacaktır. Her yere düşer, geriye dönemk için uğraşır ve orada uzanırken bir at tarafından koşturulabilirsin. Ama hepsi bu değil. Bir patronun sarhoş davranışına karşı karar vermesi durumunda, zorlukla görebildiğiniz ilginç olan bir düelloya meydan okuyacaksınız. John’un ayılması da gülünç ve uzun bir zaman alır. Bu yüzden eyere geri dönmeye çalışırken iyi şanslar.

3. Assassin’s Creed 4: Black Flag

3. Assassin’s Creed 4: Black Flag

Black Flag‘deki korsan kahramanı Edward Kenway ve haklı olduğu için “Sırtını bir rom fıçısına çeviren bir korsan yaşamı yok” diyor. Ubisoft, bir korsan temalı Assassin Creed‘in bir içki mekanı için küçük bir ödül almadan, garip geleceğini biliyor. Yerel tavernada 5 bardak rom için ve tamamen farklı bir yerde samanlıkta uyanacaksınız. Böylelikle Hungover etiketini kazanmış olacaksınız. Zamanınızın çoğunu AC’deki samanlıkta geçirirsiniz, büyük ihtimalle Edward Kenway’e karşı bir şok olmayacaktır.

2. GTA 5

2. GTA 5

GTA 5‘te Los Santos’da içki içmek epey zaman alır ve baş kahramanların üçü de düzenli olarak küçük bir sert içki için kalkar. GTA 4‘te olduğu gibi oldukça boşa harcanabilir ve sarhoş olmak garip bir şekilde gerçekçi olur. İçmek için yerel sote olan yerlerin birine doğru ilerleyin ve sarhoş kalabalıklaşmanın gerçekleştiğini izleyin. Ama sarhoş olmakla ilgili en ilginç şey, özellikle Michael olarak oynarsan ve aldatan eşin Amanda’yı da yanına alırsan, sarhoş şakaları dinlemektir.

Tabii, sarhoş eğlencelerinin çoğu, Trevor’ın hikayenin bir parçası olarak yaptığınız zaman gerçekleşir. Daha önce hiç kimsenin iç çamaşırı ile uyandığını görmedik.

1. Sea of Thieves

1. Sea of Thieves

İç beni, yo ho… Bu sizin için arkadaşlarınız ile bir korsan yaşamı, Sea of Thieves sayesinde. Kafayı bulmuş maceralar olmadan korsan hayatı olmazdı. Her gemi kendi içki fıçısı ile donatılmıştır veya karadaki puba gidebilirsiniz. Ama korsanlardan beklenildiği kadar alemlerde olmak iyi değil, çünkü birkaç büyük maşrapayı batırırsanız, düz bir çizgide yürümek çok zor olur. Muzlarını doldurmak istediğinde kalasta yürüyor olacaksın.

Ve elbette, sarhoş korsanların olduğu yerde, ayrıca korsan kusmuğu da vardır. Denizleri içkiyle dolu bir göbekle seyretmeyi bekleyemezsiniz, bu sadece sorun çıkarır. Nerede olursanız olun mermi kusacaksınız, ya da bir kova kaparsanız, kusma işlemlerinizle doldurabilir ve onu bir silah olarak kullanabilirsiniz. Kusmuğunuzu herhangi yakınlardaki arkadaş ya da düşman korsanın yüzüne sokun. Onlar yeşil safra ile kaplanacaklar. Kusmukla görüşleri engellenecektir. Deniz hastalığı kavramını yepyeni bir düzeye taşır.