Sea of Thieves Battle Royale Mod mu Ekliyor?

Sea of Thieves Battle Royale Mod mu Ekliyor?

Sea of Thieves Battle Royale

Sea of Thieves Battle Royale

Sea of Thieves geliştiricisi Rare, uzun bir süre için macera oyununu desteklemeyi taahhüt etti, ama bir battle royale modu bunun bir parçası olabilir mi? Tasarım direktörü Mike Chapman ve stüdyo başkanı Craig Duncan, Game Informer ile yapılan yeni bir röportajda şunları söyledi. Rare’den Chapman, gezegendeki hemen hemen tüm diğer geliştiriciler gibi battle royale fenomeninin farkında olduklarını söyleyerek başladı. Ve Sea of Thieves içinde bir battle royale tarzı modu yapmak için “fırsatlar” olabilirken, Rare kendi “eşsiz Sea of Thieves” dönüşünü koymak isterdi.

“Battle royale meselesini görüyoruz, ama bence bu tür bir şeyi farklı bir şekilde yapacak fırsatlar olacak. Oyunda PvP’yi ele alabileceğiniz ilginç bir şey var, ama üzerinde eşsiz bir Sea of Thieves döndürmek ve tamamen şaşırtıcı bir şey yapmak istiyoruz.” dedi.

Duncan, kendi rolü için Rare’ın diğer oyunların ne yaptığını kopyalamak istemediğini söyledi. “Bu başka bir oyunda çok iyi çalışan bir şey almakla ilgili değil, ‘Hey, herkes Sea of Thieves haritasına farklı noktalardan başlasın ve hepiniz bir araya gelsin.'” dedi.

Ayrıca röportajda Chapman, Sea of Thieves ile ilgili en büyük geribildirimlerden birinin oyuncuların orada olanlardan daha fazla keyif almasını sağladığını kabul etti. Bu sene gelen Cursed Sails ve Forsaken Shores açılımları sayesinde oyunculara daha fazla içerik sunmaktan heyecan duyduğunu söyledi. Dünyayı keşfetmek için yeni gemiler, öğeler ve yeni yollar ekliyorlar.

Chapman, yeni Sea of Thieves içeriğine gelince, Rare’in genel yol gösterici ilkesi olduğunu söyledi, “Sadece yapabileceğimiz bu tür beklenmedik şeyler yapmaya devam etmek istiyoruz.” dedi.

Battle royale türünün bugünkü büyük popülaritesi göz önünde bulundurulduğunda, Rare’in daha fazla oyuncu çekmek için bir şey yapmaya teşebbüs etmesi sürpriz olmayacaktır. Call of Duty: Black Ops 4 ve Battlefield V gibi büyük oyunlar da battle royale modlarına sahip olacak.