Sea of Thieves Çıktı

Sea of Thieves Çıktı

Korsan Oyunu Sea of Thieves Çıktı

Korsan Oyunu Sea of Thieves Çıktı

Sea of Thieves‘in çeşitli sebeplerden dolayı piyasaya sürülmesi büyük bir olaydır. Rare’in ilk büyük oyunu, yılın ilk büyük Xbox One oyunu ve Game Pass tarihinde Microsoft oyunlarının ilk günü. Ama oynama sebebiniz ne olursa olsun, dünyanın neresinde bulunduğuna bağlı olarak bunu farklı bir zamanda yapacaksınız. 20 Mart tarihli bir çıkış tarihi olmasına rağmen, bu yalnızca çevrimiçi bir oyundur ve sunucular farklı bölgelerde çeşitli zamanlarda çevrimiçi olurlar.

İlk oyuncular zaten çevrimiçi. Yeni Zelanda, Avustralya ve Japonya gibi bölgeler zaten var, ancak Batı’da olup olmadığını hala bekliyor olabilirsiniz. İngiltere’de olanlar, bu gece geç saatlere kadar çevrimiçi olmayacak.

Sunucuların çevrimiçi olduğu zamanlar için tam bir program Sea of Thieves web sitesinde görülebilir. Bu aşamalı sunum, çevrimiçi bağlantı sorunlarının ortaya çıkmasını engelleyecektir. Rare’nin sunucu durumu sayfasına göz atabilirsiniz.

Yukarıda belirtildiği gibi, Xbox Game Pass üyesi aynı zamanda ücretsiz olarak Sea of Thieves’e erişecek ve oyun Xbox One ve PC için satışa sunulacak. Bu, bir Game Pass abonesi kaldığınız sürece oynamanıza izin verir. Alternatif olarak, şimdi bir Xbox One X satın alarak oyunun ücretsiz bir kopyasını alabilirsiniz.

Eğer bilgisayarınızda Sea of Thieves’ı oynayı oynayamayacağınızı merak ediyorsanız; “Sea of Thieves Sistem Gereksinimleri” konumuza göz atarak öğrenebilirsiniz.

Kaynak: 1