Sea of Thieves Güncellemesi Çıktı

Sea of Thieves Güncellemesi Çıktı

Sea of Thieves Güncellemesi

Sea of Thieves Güncellemesi

Microsoft’un paylaşımloı korsan oyunu Sea of Thieves için yeni bir yama var. Developer Rare, Xbox One ve PC’deki başlık için 1.0.5 güncellemesini kullanıma sunmuştur. Ancak numaralandırmadan da anlaşılacağı gibi, oldukça küçüktür ve öncelikle birtakım hatalara ve diğer sorunlara değinmektedir.

Güncelleme, Xbox One’da 1.36 GB’da, PC eşdeğeri ise biraz daha küçük 1,25 GB boyutunda. Diğer şeylerin yanı sıra, oyun başladığından bu yana devam eden spawn sorunlarını çözüyor. Özellikle, yama, Skeleton Fort ve Bounty Quest Skeleton’larının doğru şekilde spawn olmasını engelleyen bir sorunu giderir.

Buna ek olarak, Rare, güncellemeden sonra oyuncuların “artık tek bir silahla takılmayacaklarını” söylüyor. Silah seçiminiz de artık oturumlar boyunca devam edecek ve artık aynı barakayı iki kez üst üste oynayamayacaksınız. Bunun ötesinde, Kraken artık kayaların etrafına yetişemeyecek, oyuncular artık Pirate Hideout’ta barın arkasına sıkışıp kalmayacak ve battıktan sonra geminiz artık kendiliğinden havaya fırlayamayacak.

Nadir ayrıca, Sea of Thieves için gelecekte yeni kıyafetler, silahlar ve eşyaların bulunduğunu belirtti. Geliştirici, bunların oyunda ne zaman hazır olacağını tam olarak ortaya koymadı, ancak “yakında gelecek” diye ima ettiler.

Bu haftaki yamanın ötesinde Rare, Sea of Thieves için planlanan bazı büyük içerik güncellemelerine sahip. Oyun için en az altı önemli güncelleme var, bunlardan ilki The Hungering Deep ve önümüzdeki ay geliyor. Yeni bir AI tehdidi, oyun mekaniği ve ödülleri ekleyecek. Büyük güncellemeler, yeni hedefler ve ödüller sunan düzenli haftalık etkinlikler ile desteklenecektir.