Sea of Thieves Güncellemesi Patlayan İskelet Ekliyor

Sea of Thieves Güncellemesi Patlayan İskelet Ekliyor

Sea of Thieves Gunpowder Skeletons

Sea of Thieves Gunpowder Skeletons

Skeleton Thrones‘un bitmesiyle, Sea of Thieves ikinci Bilge Rat Adventure: Gunpowder Skeletons‘a girer. Gunpowder Skeletons açık dünya oyununa yeni bir etkinlik getiriyor, ayrıca oyun ve hata düzeltmelerine yönelik birden fazla iyileştirme sağlıyor. Skeleton Thrones resmen bitti. Bu maceranın zamanla sınırlı kozmetik ve doubloon ödülleri artık mevcut değil. Ancak, Skeleton Thrones serüveni sırasında elde edilen, kozmetik tahtlar ve özel başlıklar gibi ürünler, dünyanın bir parçası olmaya devam edecek.

Yeni etkinlik barut fıçı şarj iskeletinin kilidini açar. İskeletler şimdi size intihar girişiminde bulunan patlayıcı varilleriyle hücum edecekler. Fıçıların kendileri de daha güçlü bir patlayıcı güç ile güncellendi. Sadece bir kişi bir gemiyi sallayıp etrafa itebilir. Tabii ki, fıçıları hala kendi avantajınıza göre kullanabilirsiniz. Size ve ekibinize patlamadan beş saniye önce bir başlangıç vermek için fitil eklendi.

Skeleton Throne macerası gibi, Gunpowder Skeletons da oyuncular için zamana duyarlı ödüller sunuyor. 10 Temmuz’a kadar, Bilge Rat ikilileri için yeni efsane övgüler tamamlanabilir. Her oyuncu, Bone Crusher Sword (Kemik Kırıcı Kılıç), Tabanca, Blunderbuss ve Eye of Reach gibi özel ürünler satın almak için kullanılabilecek 150’ye kadar doubloons kazanabilir. Övünme haklarını isteyen herhangi bir oyuncu için iki yeni Bilge Rat oyunu da mevcuttur ve yeni tavsiye mektubu, seçtiğiniz ticaret şirketinde tam bir ek seviyenin kilidini açabilir.

Güncellemeler ve Hata Düzeltmeleri

Gunpowder Skeletons’a bir takım başka güncellemeler ve sabit hata düzeltmeleri geliyor; tam yama notlarını görebilirsiniz:

– Bir gemiyi izlerken Megalodonlar artık adalarla çarpışmayacak.
– Bir blunderbuss veya tabanca kullanan iskeletlerin doğruluğu azaldı. Oyuncular artık Ayarlar içindeki yeni Mürettebat Yönetimi sekmesinden kendileriyle birleşemez hale gelebilirler. Bu, arkadaşlarınızın bile oturumunuza katılamayacağı anlamına gelir.
– İtibar özeti ve simgesi geliştirilmiş görsellerle güncellendi.
– Bir yılan tarafından zehirlenmiş olmak artık VFX’i ikinci kez göstermez.
– Büyük düğme artık örtüşmüyor.
– Bazı saç modelleri artık ceketlere takıldığını göstermiyor.
– Bir Fort’deki iskeletler, Kaptan öldüğünde artık dokularını kaybetmezler.
– Majestic Sovereign Pantolon artık görsel olarak yırtılmıyor.
– Galleon’daki dönüş hızı düzeltildi.

Gunpowder Skeletons 10 Temmuz’da sona erecek. Eğer Sea of Thieves indirmek isterseniz buradan indirebilirsiniz.