Shadow of the Tomb Raider Ne Zaman Çıkacak?

Shadow of the Tomb Raider Ne Zaman Çıkacak?

Shadow of the Tomb Raider

Shadow of the Tomb Raider

Shadow of the Tomb Raider‘ın çıkış tarihi sızdırılmış gibi görünüyor. Resmi Tomb Raider web sitesinde şu anda bir geri sayım var, tam bir açıklama değil. Ama sitenin kaynak kodu, oyunun 14 Eylül 2018’de PS4, Xbox One ve PC için çıkacağını gösteriyor.

Kaynak kodda “Shadow of the Tomb Raider, Lara‘nın kökeni hikayesinin iklimsel finalidir. 14 Eylül 2018’de kullanılabilir.” deniliyor. Ek olarak, kod, PS4, Xbox One ve PC’yi mevcut platformlar olarak listeliyor.

Shadow of the Tomb Raider henüz açıklanmadı. Ancak Square Enix, Aralık ayında söylentilerin bir süreliğine serilerdeki üçüncü oyunu çevrelemesinden sonra yeni bir oyunun yapıldığını söyledi. Şirketin açıklaması şu şekildeydi; “Yolculuğumuz 2018’de büyük bir etkinlikle başlayacak. Lara Croft‘un belirleyici macerasına sizi götürmek için sabırsızlanıyoruz.”

Yeni oyunu kimin geliştirdiği henüz belli değil. 2016 yılında; Tomb Raider (2013) ve Rise of the Tomb Raider‘ın arkasındaki takım Crystal Dynamics; Visemral Games’ten Ian Milham’ı Tomb Raider serisinin bir oyun direktörü olarak işe aldı ve stüdyonun yeni bir Tomb Raider oyunu oluşturduğunu öne sürdü. Bununla birlikte, şirket ayrıca yeni bir IP ve yeni bir Avengers projesi üzerinde çalışıyor. Kotaku’nun kaynakları daha önce yeni Tomb Raider oyununun Thief ve Deus Ex: Mankind Divided geliştiricisi Eidos Montreal tarafından yapıldığını iddia etmişti.

Kaynak: 1