Sınırlı Bir Süre için Battlefield 1 Premium Pass Ücretsiz

Sınırlı Bir Süre için Battlefield 1 Premium Pass Ücretsiz

Battlefield 1 Premium Pass Ücretsiz

Battlefield 1 Premium Pass Ücretsiz

EA, Battlefield 1 için Premium Pass’ı sınırlı bir süre için ücretsiz yaptığını duyurdu. 11 Eylül’den 18 Eylül’e kadar, Battlefield 1 oyuncuları premium pass’ı ücretsiz olarak alabilecek ve oyunun ilk lansmanından sonra piyasaya sürülen tüm ek içeriklere erişebilecekler.

Battlefield 1 premium pass toplam dört genişleme içerir: Shall Not Pass, In the Name of the Tsar, Turning Tides ve Apocalypse. Tüm bunlar arasında yeni çok oyunculu haritalar, Operasyonlar ve Elite sınıflar mevcuttur.

EA web sitesinde, “Battlefield 1 Premium Pass, Battlefield 1 temel oyun oyuncularının tüm harika post-lansman içerikli oyunlarını oynaması için harika bir yoldur ve Kasım ayında Battlefield 5‘deki en büyük çatışmaya girerken iştahınızı açar.” diye açıklıyor.

Battlefield 1 (ve Battlefield 4) oynayarak oyuncular, Road to Battlefield programının bir parçası olarak, silahlar ve Battlefield V için özel etiketler gibi içerikleri de açacaklar. Bu öğeler, Battlefield V’in kişiselleştirme seçeneklerine girecek ve karakterlerin camo desenleri, kafa donanımı, yüz boyası ve silah skinleri gibi “asker setleri” ile donatılmasına olanak tanıyacak. Bu askerlerin altısı Battlefield V’nin Deluxe Edition’ına dahil olmasına rağmen, ikisinin sadece Road to Battlefield V ile kilidi açılabilir.

Battlefield V’nin açık beta sürümü 6 Eylül’de herkese açık olacak. Ancak, ön siparişlerle veya EA Access/Origin abonesiyle erken erişime sahip olanlar, 4 Eylül’den itibaren oynayabilecekler. PS4, Xbox One ve PC sahipleri artık beta istemciyi bu platformlardan herhangi birine önceden yükleyebilir. Battlefield 5 Açık Beta’yı nasıl yükleyeceğiniz ile ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Battlefield V normalde 19 Ekim’de çıkacaktı, ancak 20 Kasım’a kadar oyuna ince ayar yapmasında geliştirici DICE’e ek süre vermek için ertelendi.